این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
بسپارش
، جلد ۲، شماره ۲، صفحات ۳۹-۴۷
عنوان فارسی
مطالعه شکل شناسی آمیخته آکریلونیتریل بوتادی ان پلی وینیل کلرید
چکیده فارسی مقاله
آمیخته آکریلونیتریل بوتادی ان- پلی)وینیل کلرید NBR/PVC کی مخلوط فیز کیی تقریبا سازگار در تمام ترکیب درصدها با اهمیت تجاری فراوان است. به دلیل اهمیت این آمیخته پلیمری، دانشمندان زیادی روی بهبود خواص مکان کیی، رئولوژ کیی و شکل شناسی آن تحقیق و بررسی به عمل آورده اند. در این مقاله سعی شده است تا به منظور ایجاد چشم اندازی روشن تر برای پژوهشگران این عرصه، مروری کلی بر نظریه های شکل شناسی موجود در آمیخته های پلیمری و مطالعات انجام گرفته روی آمیخته آکریلونیتریل بوتادی ان- پلی وینیل کلرید به عمل آید. نتایج پژوهش های انجام گرفته رویآمیخته آکریلونیتریل بوتادی ان- پل ی)وینیل کلرید( نشان می دهد، این آمیخته پلیمری جزئی امتزاج پذیر است که استفاده از سازگا رکننده در تهیه آن، سبب ریزشدن قطره های فاز پراکنده و پراکنش بهتر آنها، پایداری شکل شناسی فازی، ایجاد بره مکنش های قوی در فص لمشترک، افزایش سرعت پخت و بهبود خواص مکان کیی می شود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Morphological Studies of NBR/PVC Blend
چکیده انگلیسی مقاله
آمیخته آکریلونیتریل بوتادی ان- پلی)وینیل کلرید NBR/PVC کی مخلوط فیز کیی تقریبا سازگار در تمام ترکیب درصدها با اهمیت تجاری فراوان است. به دلیل اهمیت این آمیخته پلیمری، دانشمندان زیادی روی بهبود خواص مکان کیی، رئولوژ کیی و شکل شناسی آن تحقیق و بررسی به عمل آورده اند. در این مقاله سعی شده است تا به منظور ایجاد چشم اندازی روشن تر برای پژوهشگران این عرصه، مروری کلی بر نظریه های شکل شناسی موجود در آمیخته های پلیمری و مطالعات انجام گرفته روی آمیخته آکریلونیتریل بوتادی ان- پلی وینیل کلرید به عمل آید. نتایج پژوهش های انجام گرفته رویآمیخته آکریلونیتریل بوتادی ان- پل ی)وینیل کلرید( نشان می دهد، این آمیخته پلیمری جزئی امتزاج پذیر است که استفاده از سازگا رکننده در تهیه آن، سبب ریزشدن قطره های فاز پراکنده و پراکنش بهتر آنها، پایداری شکل شناسی فازی، ایجاد بره مکنش های قوی در فص لمشترک، افزایش سرعت پخت و بهبود خواص مکان کیی می شود.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمود معصومی |
اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مهندسی شیمی، صندوق پستی 83111 - 8415
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی اصفهان (Isfahan university of technology)
قاسم نادری |
تهران، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، صندوق پستی 115 - 149
سازمان اصلی تایید شده
: پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران
آرمین حاجی بابا |
اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مهندسی شیمی، صندوق پستی 83111 - 84156
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی اصفهان (Isfahan university of technology)
علی پورنقشبند |
اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مهندسی شیمی، صندوق پستی 83111 - 84
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی اصفهان (Isfahan university of technology)
نشانی اینترنتی
http://basparesh.ippi.ac.ir/article_1088_317.html
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات