این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
بهره برداری و پرورش آبزیان، جلد ۳، شماره ۲، صفحات ۹۹-۱۱۰

عنوان فارسی تاثیر شوری به عنوان عامل محیطی بر رشد و بافت روده ماهی سفید دریای خزر (Cyprinidae:Rutilus frisii kutum)
چکیده فارسی مقاله هدف از این آزمایش بررسی تاثیر شوری بر روی رشد و بافت شناسی روده ماهی سفید دریای خزر می‌باشد. آزمایش با چهار تیمار (آب شیرین (PPt0)، آب لب‌شور (PPt5)، انتقال ناگهانی ماهی به شوری PPt 10 (در این گروه ماهیان بلافاصله از آب شیرین به شور منتقل شدند) و انتقال تدریجی ماهی به شوری PPt 10 (در این گروه ماهیان از آب شیرین به آب لب شور به مدت 12 ساعت و سپس به آب شور منتقل شدند(، بر روی 144 قطعه ماهی با میانگین وزنی005/0±532 میلی‌گرم صورت گرفت. نتایج حاکی از آن بود که طول ریزپرزهای هر سه بخش روده در تیمار آب لب شور بیشترین اندازه را داشت و دارای اختلاف معنی‌دار با تیمار آب شیرین و انتقال تدریجی ماهی به آب شور می باشد (05/0P
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله ناهید قیسوندی |
دانشجو

عبدالمجید حاجی مرادلو |
عضو هیئت علمی

رسول قربانی |
عضو هیئت علمی


نشانی اینترنتی http://japu.gau.ac.ir/article_2483_5e0276d5d78d3d98a8b69c8ea6ff59d1.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات