این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 25 آذر 1404
بوم شناسی آبزیان
، جلد ۵، شماره ۱، صفحات ۱۲۶-۱۲۱
عنوان فارسی
اثر عصاره رزماری بر کیفیت چربی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) هنگام نگهداری در یخ
چکیده فارسی مقاله
هدف این تحقیق افزایش مدت ماندگاری و بهبود کیفیت گوشت ماهی کپور نقره ای هنگام نگهداری در یخ از طریق افزودن عصاره رزماری بود. ماهیان به مدت 90 دقیقه در محلول های 200 و 600 میلی گرم در لیتر عصاره رزماری غوطه ور گردیدند. شاخصهای شیمیایی و آنزیمی فساد چربی شامل مجموع بازهای نیتروژنی فرار، تیوباربیتوریک اسید و پراکسید در زمانهای 16، 12، 8، 4، 0 روز پس از یخ گذاری با 3 تکرار اندازه گیری شد و با نمونههای شاهد فاقد عصاره مقایسه گردید. بر اساس نتایج، عصاره رزماری در تمامی زمانهای آزمایش، اکسیداسیون چربی را به شکل معناداری (P< 0.05) به تعویق انداخت. بهترین کیفیت در تیمار رزماری با غلظت 600ppm دیده شد و تا پایان دوره در محدوده استاندارد باقی ماند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
کپور نقره ای، عصاره رزماری، اکسیداسیون چربی
عنوان انگلیسی
Effective of rosemary extract on lipid quality of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) during ice storage
چکیده انگلیسی مقاله
The objective of study was to determine the effects of added rosemary extract on increasing shelf-life and quality of meat in silver carp during ice storage. Fishes dipped in a solution prepared of rosemary extract (200 and 600 ppm) for 90 minutes and then were icing. Chemical and Enzymatic index includes total volatile basic nitrogen, thiobarbituric acid, peroxide value were measured and compared with control treatment at the beginning of the experiment, and again on days 4,8,12 and 16 of ice storage with 3 replicates. Based on results in all of treatments by passing time, rosemary extract significantly (p< 0/05) delayed lipid oxidation in treated samples. Best effects on fish quality were seen in 600 ppm rosemary extract, so that was remained within standard range in the end of the period.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Silver Carp, Rosemary extract, Lipid oxidation, Ice Storage
نویسندگان مقاله
پریسا سهیل نقشی | parisa soheilnaghshi
هادی ارشاد لنگرودی | hadi ershad langroudi
انوشه کوچکیان صبور | anoushe koochakian saboor
نشانی اینترنتی
http://jae.hormozgan.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-98&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
مقاله کوتاه
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات