این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
بوم شناسی آبزیان
، جلد ۴، شماره ۱، صفحات ۵۰-۴۴
عنوان فارسی
اثر سطوح مختلف مکمل اینولین در جیره غذایی بر عملکرد رشد، بقا و برخی شاخصهای خونی بچه ماهیان پاکوی قرمز Piaractus brachypomus
چکیده فارسی مقاله
هدف از مطالعه حاضر تعیین مقدار مناسب اینولین در جیره غذایی بچه ماهیان پاکوی قرمز Piaractus brachypomus و تاثیر آن بر عملکرد رشد، بقاء و برخی شاخصهای خونی این ماهی میباشد. در این تحقیق یک جیره غذایی پایه به عنوان جیره شاهد و سه جیره غذایی آزمایشی شامل سه سطح اینولین 1، 2 و 3 درصد در سه تکرار منظور شد و بچه ماهیان با میانگین وزن اولیه 14/0±31/2 گرم به مدت هشت هفته با جیرههای آزمایشی تغذیه شدند. نتایج نشان داد که سطح پربیوتیک اینولین به میزان 2 درصد در جیره غذایی باعث افزایش میزان وزن نهایی و ضریب رشد ویژه و بهبود ضریب تبدیل غذایی می شود (P< 0.05). همچنین سطح پربیوتیک اینولین به میزان 2 درصد در جیره غذایی، میزان هموگلوبین و هماتوکریت خون را نسبت به سایر تیمارها افزایش داد (P< 0.05). از لحاظ نسبت کارایی پروتئین، درصد زندهمانی و پروتئین کل خون اختلاف معنیداری بین تیمارهای مختلف مشاهده نشد (P>0.05). نتایج این تحقیق نشان داد که استفاده از پربیوتیک اینولین به میزان 2 درصد در جیره غذایی باعث بهبود عملکرد رشد و تغذیه و برخی فاکتورهای ایمنی شناختی خون ماهی پاکوی قرمز می شود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of different levels of dietary inulin supplementation on growth performance, survival and some hematologic indices in Red Pacu Piaractus brachypomus fry
چکیده انگلیسی مقاله
Present study aims to determine suitable dose of inulin in Piaractus brachypomus fry diet and its effect on growth, survival and some hematologic indices in this species. In this research, one basic diet as control and three experimental diets including three levels of 1, 2 and 3% inulin each with three replicates were considered. Fish with mean initial weight of 2.31±0.14g were fed with experiment diets for 8 weeks. Results showed that the level of 2% prebiotic inulin in diet caused the increase of final weight gain and specific growth rate and improved food conversion rate (P< 0.05). Furthermore, the level of 2% prebiotic inulin in diet increased the amount of blood hemoglobin and hematocrit compared to other treatments (P< 0.05). Protein efficiency rate, survival rate and blood total protein was not significantly different among treatments. Results of this research revealed that using the level of 2% prebiotic inulin in red Pacu diet causes the improvement of growth and nutrition function as well as some blood immunologic factors in this species.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
سید حامد حسینی | seyed hamed hosseini
ایمان سوری نژاد | iman sourinejad
صدیقه آشوری | sedigheh ashori
امیرعلی مرادی نسب | amir ali moradinasab
نشانی اینترنتی
http://jae.hormozgan.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-14&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات