این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
تحقیق در عملیات در کاربردهای آن
، جلد ۹، شماره ۲، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
بهینه سازی رژیم غذایی افراد مبتلا به هپاتیت با رویکرد فازی
چکیده فارسی مقاله
به دلیل تنوع اقلیمهای آب وهوایی در سطح جهان و شرایط مختلف نگهداری مواد غذایی، میزان ریزمغذیها و درشت مغذیهای موجود در مواد غذایی مختلف با عدم قطعیت روبروست. کمیت مربوط به میزان یک ماده مغذی موجود در یک ماده غذایی را هیچگاه نمیتوان به طوردقیق تعیین نموده و عدد مشخصی را بهآن نسبت داد. این عدم قطعیت در مورد اعداد و ارقام موجود در مراجع پزشکی سبب میشود تا تصمیمگیریها در مورد ارایه یک رژیم غذایی بر اساس دادههای قاطع، دور از واقعیت باشد. هدف این مقاله، تهیه و تنظیم یک رژیم غذایی بهینه در محیط فازی است. به دلیل اهمیت تغذیه بیماران مبتلا به هپاتیت، مطالعه موردی روی این بیماران صورت پذیرفته است. با توجه به رژیم پرکالری و پرپروتئین برای این بیماران، مساله تحقیق را به صورت یک مساله برنامهریزی خطی فازی با دو تابع هدف که شامل ماکزیممسازی میزان کالری و میزان پروتئین روزانه است، مدلبندی و سپس با روشی مناسب حل شده است. در پایان با پیادهسازی رژیم غذایی در محیط فازی به نتایج خوبی حاصل گردید، به طوریکه اعداد به دست آمده با در نظرگرفتن تمامی حالات ممکن واقعیتر هستند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
حسین اقبالی |
محمدعلی اقبالی | mohammad ali
علی وحیدیان کامیاد | vahidian kamyad
رضا امین لو |
نشانی اینترنتی
http://jamlu.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-11-1-201&slc_lang=en&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات