این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
Journal of Holistic Nursing and Midwifery
، جلد ۱۳، شماره ۲، صفحات ۲۰-۲۳
عنوان فارسی
آلرژیهای غذایی
چکیده فارسی مقاله
آلرژی غذایی نوعی پاسخ غیر طبیعی نسبت به یک ماده غذایی بوده که بدن آن را مضر تلقی می نماید. بعبارت دیگر آلرژی غذایی شرایط خاص فیزیولوژیکی است که با سیستم ایمنی بدن دخالت دارد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Food Allergies
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
فاطمه جعفرزاده | Fatemeh Jafarzadeh
Instructor, Department of Midwifery,School of Nursing, Midwifery and Paramedicine East of Guilan, Lahidjan, Iran
علوم پزشکی
فرخ قلی پورمقدم | Farokh Gholipoor Moghaddam
Instructor, Anatomical Sciences (MSN), School of Nursing, Midwifery and Paramedicine East of Guilan, Lahidjan, Iran
علوم پزشکی
نشانی اینترنتی
http://hnmj.gums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-454-50&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/243/article-243-1604954.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات