این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
تحقیقات آفات گیاهی
، جلد ۲، شماره ۳، صفحات ۶۷-۷۰
عنوان فارسی
بررسی امکان گندزدایی سیرچه (Allium sativum) با استفاده از آب گرم علیه کنه گالی (Aceria tulipae)
چکیده فارسی مقاله
یکی از آفات سیر در انبار و مزرعه، Aceria tulipae (Keifer),1938 می باشد. خسارت این آفت با ایجاد لکه های قهوه ای و فرورفته در گوشت سیرچه ها و پوک شدن آن همراه است. در سال های 88-1387 یک آزمایش به منظور بررسی امکان گندزدایی سیرچه ها با استفاده از آب گرم در استان خراسان شمالی انجام شد. بر اساس نتایج این تحقیق بیشترین تأثیر به ترتیب در دماهای 45، 40، 35 و 30 درجه سانتیگراد و زمان های 20، 15، 10 و 5 دقیقه حاصل شد. در عین حال با در نظر گرفتن صرفه جویی در مصرف انرژی، وقت و احتمال آسیب کم تر به جنین حبه، تیمارهای آب گرم با دمای C° 35 به مدت 20 دقیقه و یا آب گرم با دمای C° 40 به مدت 15 دقیقه قابل توصیه هستند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
آب گرم، کنه گالی سیر، مرگ و میر،
عنوان انگلیسی
Disinfection possibility of garlic clove (Allium sativum L.) by hot water against dry bulb mite, Aceria tulipae
چکیده انگلیسی مقاله
One of the stored and farm pest of garlic is, Aceria tulipae (Keifer), 1938. This mite causes brown spots on garlic clove tissue which leading to hollow them. In 2008-2009 an experiment designed to investigate the possibility ofusing the hot water for garlic cloves disinfection in North Khorasan Province. Based on these results, most effect was obtained at the temperature 45, 40, 35 and 30 ° C and at 20, 15, 10 and 5 minutes respectively. However, based on energy saving, time and less risk of damage to the seed embryos s, warm water of 35 °C for 20 minutes or warm water of 40 °C for 15 minutes are recommended.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
warm water, Garlic dry bulb mite, Mortality
نویسندگان مقاله
هاشم کمالی |
احسان ترابی |
حسین ترابی |
دلارام کمالی |
نشانی اینترنتی
http://iprj.guilan.ac.ir/article_1176_ad2e2c438fa0b8e166d084a9e328e2ef.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات