این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
توسعه آبزی پروری
، جلد ۹، شماره ۲، صفحات ۳۳-۴۴
عنوان فارسی
بررسی تاثیر سطوح مختلف ال- کارنتین بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و شاخصهای هماتولوژیک تاسماهی شیپ جوان (Acipenser nudiventris)
چکیده فارسی مقاله
به منظور افزایش کارایی وکاهش ضریب تبدیل غذا و بهبود شرایط فیزیولوژیک ماهی، تاثیر سطوح0،500،750 و1000 میلیگرم ال- کارنتین بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و شاخصهای هماتولوژیک تاسماهی شیپ مورد مطالعه قرارگرفت. بدین منظور120عدد تاسماهی شیپ با میانگین وزن (27/1±36/49 گرم) در12 مخزن فایبرگلاس500 لیتری توزیع و با جیرههای غذایی حاوی45% پروتئین و20 مگاژول انرژی بهمیزان3% وزن بدن در 8 هفته تغذیه شدند. در انتهای دوره پرورش اختلاف معنیداری در شاخصهای رشد (وزن نهایی، درصدافزایش وزن بدن، ضریب رشد ویژه) و ضریب تبدیل غذای ماهیان در تیمارهای مختلف مشاهده نشد (05/0P>). با افزایش ال– کارنتین در جیره، ترکیب بیوشیمیایی لاشه از طریق افزایش پروتئین بهبود یافت (750 و 1000 میلیگرم در کیلوگرم ال-کارنتین) (05/0P<). همچنین مکمل سازی ال-کارنتین بهمیزان500 و 750 میلیگرم در جیره تاثیر مثبتی بر شاخصهای توتال پروتئین و LDL داشت، همچنین افزایش ال- کارنتین در سطح 750 و 1000 میلیگرم موجب افزایش معنیدار هموگلوبین و هماتوکریت پلاسما گردید (05/0P<). طبق نتایج به دست آمده در این آزمایش مکمل ال–کارنتین بر ترکیب لاشه و شاخصهای خونی ماهی تاثیرگذار بوده و بنظر میرسد که اضافه نمودن آن بهمیزان 750 تا 1000 میلیگرم در کیلوگرم جیره غذایی تاسماهی شیپ در دوره جوانی مفید باشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
مینا حبیب زاده |
محمدعلی یزدانی | mohammad ali
حمید عبدالله پور بی ریا | abdollahpour biria
نشانی اینترنتی
http://aqudev.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-73-3&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات