این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
توسعه آبزی پروری
، جلد ۸، شماره ۳، صفحات ۳۱-۴۱
عنوان فارسی
تاثیر سطوح مختلف غذایی روتیفر Brachionus plicatilis و ناپلیوس آرتمیا parthenogenetica Artemia بر میزان رشد و بازماندگی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)
چکیده فارسی مقاله
پژوهش حاضر جهت تاثیر سطوح مختلف غذایی روتیفر Brachionus plicatilis و ناپلیوس آرتمیا بر میزان رشد و بازماندگی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در4 تیمار به تفکیک شامل100% ناپلیوس آرتمیا (تیمار شاهد)، 75% ناپلیوس آرتمیا + 25% روتیفر (تیمار2)، 50% ناپلیوس آرتمیا+50% روتیفر(تیمار3) و 75% روتیفر+ 25% ناپلیوس آرتمیا (تیمار4) با سه تکرار در هر تیمار به مدت 11 روز در شرایط یکسان پرورشی انجام شد. لاروها پس از جذب کیسه زرده و شروع تغذیه فعال با تراکم 500 عدد در مخازن 60 لیتری معرفی شدند. میانگین دمای آب در مدت آزمایش 5/0±22 درجه سانتیگراد، میزان اسیدیته 2/0±2/8 و میزان اکسیژن محلول 3/0± 5/9 میلیگرم در لیتر بود. غذادهی لاروها طی شش نوبت و تا حد سیری انجام شد. نتایج نشان داد که کارایی رشد و غذا در لاروهای 3 روزه تغذیه شده با تیمار 3 به طور معنیداری نسبت به تیمار2 بالاتر بود (05/0≤ P). در صورتیکه اختلاف معنی دار آماری در شاخص-های فوقالذکر در تیمارهای 3 و 4 مشاهده نشد. همچنین تیمار4 بالاترین درصد بازماندگی را به خود اختصاص داد. نتایج حاصل از تجزیه لاشه لاروها حاکی از آن بود که بیشترین درصد پروتئین و چربی در تیمار شاهد مشاهده گردید هر چند اختلاف معنیدار آماری بین تیمارهای مختلف ملاحظه نگردید (05/0≥ P). با توجه به نتایج حاصله میتوان بیان نمود تغذیه لاروهای 3 تا 7 روزه تاسماهی ایرانی با جیره غذای زنده محتوی 75 درصد روتیفر و 25 درصد ناپلیوس آرتمیا از روند رشد،کارایی غذا، درصد بازماندگی و ترکیبات بیوشیمایی بهتری را نسبت به سایر تیمارها برخوردار بودند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
آرتمیا، روتیفر، رشد، بازماندگی، تاسماهی ایرانی
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
کوروش حدادی مقدم | hadadi moghadam
ذبیح اله پژند |
محمود محسنی |
فروزان چوبیان |
نشانی اینترنتی
http://aqudev.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-21&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات