این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
توسعه آبزی پروری، جلد ۷، شماره ۴، صفحات ۱۳-۲۴

عنوان فارسی تولید و غنی سازی لارو شیرونومیدهبا سطوح مختلف ویتامینC و تاثیر آن بر تغذیه لاروی تاس ماهیایرانی (Acipenserpersicus)
چکیده فارسی مقاله لاروهای خانواده شیرونومید (با نامتجاری کرم خونی) یکی از اقلام غذایی با ارزش برای بسیاری از ماهی‌ها به شمار می‌روند. در تحقیق حاضر، تولید لاروهای شیرونومید در محیط کاملاً بسته،با کنترل شرایط فیزیکوشیمیایی انجام شد. میزان تولید در هر متر مربع به طور میانگین 10±80 گرم برآورد شد. غنی‌سازی لاروها با اضافه کردن مقادیر صفر (C0)، 100 (C100) و 1000 (C1000) میلی‌گرم ویتامین C (اسید اسکوربیک) در هر کیلو‌گرم از کود مرغی (به عنوانبستر پرورش) انجام شد. اندازه‌گیری میزان اسید اسکوربیک در لاروهای شیرونومید، مقادیرµg/g4/15±2/74، µg/g 6/116±0/325 و µg/g 3/81±8/779 را به ترتیب در تیمارهای C0، C100 و C1000 با اختلاف معنی دار بین گروه‏ها نشان داد (05/0P ). ولی میزان بازده تبدیل غذایی در گروه C1000 به طور معنی داری از گروه D بیشتر بود (05/0P<). در نهایت می‌توان از لاروهای شیرونومید به عنوان یک غذای زنده با قابلیت غنی سازی نام برد و عنوان نمود که استفاده از ویتامین C برای غنی سازی این موجودات می‌تواند نیازهای ماهیان به این ماده مغذی را برطرف کند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله پرورش لاروی، کرم خونی، اسید اسکوربیک، ماهی خاویاری.

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله علی حمیداوغلی |


بهرام فلاحتکار |


مجیدرضا خوش خلق | majid reza


احد صحراگرد |



نشانی اینترنتی http://aqudev.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-45&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات