این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
توسعه آبزی پروری، جلد ۷، شماره ۲، صفحات ۹-۱۵

عنوان فارسی جداسازی و شناسایی Yersinia ruckeri با روش بیوشیمایی API ۲۰E و تائید تشخیص با روش ۱۶SrDNA PCR- Sequencingدر ماهی‌قزل‌آلای رنگین‌کمان در شمال ایران
چکیده فارسی مقاله Yersinia ruckeri عامل بیماری (ERM) Enteric Red Mouth یا یرسینیوزیس می‌باشد و باعث سپتی سمی در بیشتر آزادماهیان می‌گردد. این بیماری گسترش جهانی زیادی دارد و باعث ضررهای اقتصادی در صنعت پرورش ماهی می‌شود. بنابراین شناسایی دقیق پاتوژن برای کنترل بیماری در ماهی ضروری است. بر اساس علائم بالینی اپیدمی از بیماری در ماهی‌های قزل‌آلای رنگین کمان در شهر تنکابن در ایران رخ داده است. در این تحقیق ما جهت شناسایی Yersinia ruckeri از کشت آزمایشگاهی از روش بیوشیمایی API 20E galleries و جهت تائید این تشخیص از روش16SrDNA PCR- Sequencing با استفاده از پرایمر universal استفاده کرده‌ایم. در مقایسه با تحقیق بیوشیمیایی مشابه در رومانی که Yersinia ruckeri را با استفاده از API20E galleries شناسایی کرده و مقادیر عددی مرتبط با هر گروه از 5، 104، 100 در رومانی تا 5، 105، 100 در ایران متغیر بود این تفاوت به واسطه تست VP مثبت در تحقیق ما و تست VP منفی در تحقیق رومانی بود.یکی از دقیق‌ترین روش‌های شناسایی PCR- Sequencing 16Sr DNA با استفاده از پرایمر universal می‌باشد. این تحقیق اولین شناسایی بیوشیمیایی Yersinia ruckeri توسط کیت API 20Egalleries را گزارش می‌دهد که تائید آن با روش 16SrDNA PCR- Sequencing امکان پذیر شده است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله مصطفی جعفرپور |


مرتضی موسی زاده سرقین | mousa zadeh sargein


علی ناظمی |


شیفته عربی |


زهیر حشمتی پور |



نشانی اینترنتی http://aqudev.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-61&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات