این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
توسعه آبزی پروری، جلد ۶، شماره ۱، صفحات ۶۷-۷۸

عنوان فارسی امکان جایگزینی پودر خون بجای پودرماهی در جیره غذایی ازون برون (Acipenser stellatus) در مرحله انگشت قد
چکیده فارسی مقاله به منظور بررسی اثرات جایگزینی پروتئین پودرخون به جای پودرماهی در جیره غذایی ازون برون در مرحله انگشت قد بر شاخص‏های رشد و ترکیب لاشه و یافتن حد بهینه جایگزینی، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با سطوح جایگزینی 0، 20، 40، 60 و 80 و 100 درصد به مدت 8 هفته در نظر گرفته شد. افزایش جایگزینی به بیش از 40 درصد موجب کاهش درصد افزایش وزن بدن (BWI)، وزن نهایی(FW)، ضریب رشد ویژه (SGR)، ضریب تبدیل غذا (FCR) و نسبت بازده پروتئین (PER) گردید (05/0P). افزایش پودر خون در جیره غذایی بجای پودر ماهی از سطح 40 درصد به بالاتر موجب گردید که پروتئین لاشه کاهش و چربی در لاشه ماهیان رسوب نماید (05/0P). نتایج به دست آمده نشان می‌دهد که امکان جایگزینی20 تا 40 درصد پودرخون به جای پودرماهی بدون بروز عوارض جانبی در جیره غذایی ازون برون انگشت قد امکان پذیر است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله ازون برون، پودرماهی، پودر خون، جایگزینی، رشد، ترکیب لاشه

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله میر حامد سید حسنی | mir hamed sayed hassani


نعمت پیکران مانا | peykaran mana


حمیدرضا پورعلی |


محمد علی یزدانی | mohammad ali



نشانی اینترنتی http://aqudev.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-88&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات