این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
توسعه کارآفرینی، جلد ۱، شماره ۲، صفحات ۱۶۱-۱۸۲

عنوان فارسی بررسی و تحلیل زمین ههای کارآفرینی روستاییان در فرایند توسعه ی نواحی روستایی مطالعه موردی: دهستان براآن جنوبی (شهرستان اصفهان)
چکیده فارسی مقاله توجه به کارآفرینی روستایی با نگرشی به مشکلات موجود در این نواحی از اهمیت
بسیار زیادی برخوردار است . در این راستا با رویکرد رفتاری و براساس الگوی فر ایندی به
بررسی زمینه های کارآفرینی پرداخته شده است . بنابراین هدف اصلی این مقاله بررسی و
تحلیل میزان آشنایی روستاییان با زمینه ها و مهار ت های کارآفرینی است . ناحیه ی مورد
مطالعه، "دهستان براآن جنوبی " از بخش مرکزی شهرستان اصفه ان است . روش تحقیق،
کتابخانه ای و میدانی بوده و پس از تعیین شاخ ص ها و متغیرهای تحقیق، با استفاده از
پرسش نامه محقق ساخته داده های لازم گردآوری شده است. بر این اساس با استفاده از روش
نمونه گیری تصادفی ، تعداد 150 نفر از افراد روستایی واقع در سن فعالیت ( 15 تا 65 سال ) با
حداقل سواد راهنمایی بررسی شدند.
18 آشنایی / 2 درصد از روستاییان آشنایی خیلی زیاد ، 76 / نتایج نشان داد که 33
55 درصد آشنایی بسیار کم با زمینه ها و / 23 درصد دارای آشنایی کم و 35 / زیاد، 56
مهارت های کارآفرینی دارند . این وضع در همه ی شاخص ها و متغیر های م طالعاتی کم و بیش
یکسان است . در این راستا ، آموزش کارآفرینی و آماد ه سازی محیط اجتماعی و اقتصادی
روستاها برای جذب نیروی انسانی جوان، متخصص و ماهر به نواحی روستایی و فعالیت های
کشاورزی می تواند به عنوان راه کار اصلی در ایجاد و تقویت کارآفرینی این نواحی در
راستای توسعه ی پایدار بسیار مؤثر باشد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله استان اصفهان، توسعهی روستایی، شاخصهای کارآفرینی، کارآفرینی،

عنوان انگلیسی Study and Analysis of Villagers, Background Knowledge on Entrepreneurship In the Process of Rural Development Case study: South Baraan District (Isfahan County)
چکیده انگلیسی مقاله With respect to many problems in rural areas such as poverty, inequality, migration, vulnerability and unemployment, the rural entrepreneurship is of great importance. Doubtless entrepreneurship can increase the level of employment and income and play an important role for sustainable development in rural areas. In this article, through a behavioral approach and based on a procedural model indicating that personal experiments and environmental factors will affect entrepreneurship, the background knowledge on entrepreneurship is analyzed. The primary goal of this article is to determine the extent of entrepreneurial knowledge and skills in rural areas. The study area is Baraan District in Esfahan County. The research method is documental and field study and data is gathered via questionnaires. The sampling method was random and 150 people of 15-65 years of age with middle school education level were asked to fill the questionnaires. After data entry then analysis was made by SPSS software.
The results indicate that only 2.33 percent of villagers have very high acquaintance and 18.76 percent of them have high acquaintance with entrepreneurship while 23.56 percent have low acquaintance and 55.35 percent have very low acquaintance with this subject. The acquaintance rate is almost the same in all indicators and variables. Therefore, entrepreneurship training and improving facilities and amenities in rural areas for attracting young, specialist and skilled people can promote entrepreneurship and lead to development in this area
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله محمدرضا رضوانی | mohammad reza
دانشیار دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

محمد نجارزاده |
کارشناس ارشد رشته جغرافیا و برنام هریزی روستایی، دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)


نشانی اینترنتی http://jed.ut.ac.ir/article_22970_19f1b095a405fa008ab5f4e9bc53bc76.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات