این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
تولید محصولات زراعی و باغی، جلد ۱۳، شماره ۴۷، صفحات ۱۱۷-۱۲۸

عنوان فارسی بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف یونجه خشک با سیلاژ ذرت بر اندازه ذرات جیره و رفتار خوردن گا وهای شیری
چکیده فارسی مقاله به منظور بررسی اث ر سطح و نوع علوفه بر خصوصیات فیزیکی جیره و رفتا ر های خوردن گا وهای شیری ازتعداد 8 رأس گاو شیرده هولشتین 20 % یونجه خشک + ( 24 % یونجه خشک + 16 % سیلاژ ذرت 3 ( 40 % یونجه خشک 2 ( 4 با جیره هایی شامل 1 * در قالب طرح مربع لاتین 4 40 بود . جیره 4 نسبت به دیگر : 16 % یونجه خشک + 24 % سیلاژ ذرت استفاده شد . نسبت علوفه به کنسانتره 60 ( 20 % سیلاژ ذرت 4 با افزایش .(P میلی متر بود ( 05 / جیره ها دارای بیشترین ذرات 19 < میلی متر و فاکتور مؤثر فیزیکی و دارای کمترین میزان ذرات 18 و (P<0/05) NDF بین جیره ها افزایش پیدا کرد . جیره 4 نسبت به جیره های 1 و 2 حاوی peNDF و NDF میزان سیلاژ ذرت، میزان و مدت زمان جویدن و نشخوار peNDFI و NDFI بین جیر هها، میزان peNDF بیشتری بود . با افزایش سطح سیلاژ ذرت و میزان peNDF جیره 1 نسبت به دیگر جیر ه ها مدت زمان کمتری .(P<0/ بیشتری بود ( 05 peNDFI افزایش یافت . جیره 4 نسبت به دیگر جیره ها دارای گاو های جیره 1، به مصرف انتخابی علیه ذرات بلند روی آورده بودند . چربی شیر و اسیدیته .(P<0/ صرف خوردن و جویدن کرده بود ( 05 6 رسید . / 5 و در نهایت به 0 /95 ،5/ 5 به 87 / شکمبه بین جیره ها تفاوت معنی داری نداشت؛ اما با تغذیه جیره های 1 تا 4 اسیدیته شکمبه از 6 بنابراین، افزایش سطح سیلاژ ذرت تا سطح 60 درصد بخش علوفه ای جیره از سویی سبب افزایش مصرف ماده خشک و از سوی دیگر با pH بهبود محتوای دیواره سلولی، محتوای دیواره سلولی فیزیکی مؤثر و ساختار فیزیکی جیرها سبب افزایش در میزان فعالیت جوی دن و شکمبه و در نهایت حفظ درصد چربی شیر شد
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله رسول کوثر | r kowsar


غلامرضا قربانی | gh ghorbani


مسعود علیخانی | m alikhani


عبدالحسین سمیع | a samie


محمد خوروش | m khorvash



نشانی اینترنتی http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-419-1&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده عمومی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات