این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
تولید محصولات زراعی و باغی، جلد ۱۳، شماره ۴۷، صفحات ۱۳۱-۱۴۱

عنوان فارسی غنی سازی زرده تخم مرغ با اسیدهای چرب امگا- ۳ بلندزنجیر با استفاده از روغن ماهی کیلکا در جیره مرغ تخم گذار
چکیده فارسی مقاله به منظور بررسی اثرات استفاده از رو غن ماهی کیلکا در جیره مرغ تخم گذار روی صفات عملکردی، ترکیب اسیدهای چرب امگا - 3 زرده با سن 26 هفته انتخاب W – تخم مرغ و نسبت بین اسیدهای چرب امگا- 6 و امگا- 3 زرده تخ ممرغ، تعداد 72 قطعه مرغ تخم گذار لگهورن 36 2 و 4 درصد روغن ماهی کیلکا اضافه شد. صفات مقدار خوراک ، شدند و به منظور مطالعه صفات فوق، به جیره مرغان تخم گذار سطوح 0 مصرفی، درصد تولید تخم مرغ، ضریب تبدیل غذایی، گرم تخم مرغ تولیدی، میانگین وزن تخم مرغ، شاخص تخم مرغ، شاخص ارتفاع زرده، مقادیر اسیدهای چرب اشباع .(P>0/ شاخص رنگ زرده، و وزن زرده به عنوان درصدی از وزن تخم مرغ تحت تأثیر تیمارها قرار نگرفتند ( 05 (اسیدهای میریستیک، پالمیتیک و استئاریک )، اسیدهای چرب امگا - 7 (اسید پالمیتولئیک )، اسیدهای چرب امگا - 9 (اسید اولئیک )، اسید آراشیدونیک و اسید لینولنیک زرده تحت تأثیر سطوح روغن ماه ی قرار نگرفتند . ولی درصد اسید لینولئیک زرده به طور معنی داری کاهش سطح اسیدهای چرب امگا - 3 غیراشباع بلندزنجیر مانند ایکوزاپنتانوئیک و دوکوزاهگزانوائیک اسید در زرده با افزایش .(P<0/ یافت ( 05 نسبت اسیدهای چرب امگا - 6 به امگا - 3 از مقدار 18 در .(P<0/ سطح روغن ماهی در جیره بیش از 323 و 524 درصد افزایش یافت ( 05 2 به ترتیب در تیمارهای حاوی 2 و 4 درصد روغن ماهی کیلکا کاهش یافت. / 3 و 31 / تیمار شاهد
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Enrichment of Egg Yolk with Long Chain n-3 Fatty Acids through Supplementation of Kilka Fish Oil to Layer Diets
چکیده انگلیسی مقاله Seventy- two 26-weakk-old white leghorn layers (w-36) were fed commercial diets containing 0, 2 and 4 fish oil and the diets were iso-caloric and iso-nitrogenous. Hens were randomly assigned to 3 treatment diets, with 3 replicates and 8 layers in each. The experiment was conducted over a period of 12 weeks in order to study the effects of feeding fish oil on fatty acid composition of egg yolks. The yolk of eggs was extracted and cholesterol content was determined in each period. Statistical analysis of results was performed using the general linear procedure (GLM) of the SAS and means were compared using Duncan’s multiple range test. As a result, saturated fatty acid (myristic, palemitic and stearic acid), ω-7 (palemitoleat) and ω -9 (oleat) and arashidonat in egg yolk was not significantly (P>0.05) different among treatments, but the linoleat and ω -6 fatty acid were decreased in all FO treatments (P< 0.05). The linolenic acid did not vary in treatments but the other ω -3 fatty acids (eicosapentaenoate and docosahexaenoate) were increased in FO treatments and there was a statistically significant difference between treatments (P< 0.05). The ω -6/ ω -3 ratio was decreased from 18 in control to 3.8 and 2.31 at 2 and 4% treatments, respectively(P< 0.05).
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Kilka Fish oil, Layer hen, Egg yolks, Omega-3 fatty acid.

نویسندگان مقاله سید جواد حسینی واشان | j hosseini vashan


نظر افضلی | n afzali


محمد ملکانه | m malekane


محمد علی ناصری | m naseri


علی اله رسانی | a allahresani



نشانی اینترنتی http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-420-1&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده عمومی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات