این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
تولید محصولات زراعی و باغی، جلد ۱۳، شماره ۴۷، صفحات ۱۶۷-۱۷۹

عنوان فارسی اثر مصرف فراورده فرعی پسته بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، فعالیت نشخوار و عملکرد گاوهای هلشتاین در اوایل دوره شیردهی
چکیده فارسی مقاله روز شیر دهی ، و میانگین تولید ± کیلوگرم وزن زنده، ± در ا ین آزمایش از هشت رأس گاو اصیل هلشتاین چند شکم زایش با با تکرار، هر دوره روز ( روز عادت پذیری و × کیلوگرم استفاده شد . آزمایش در قالب طرح مربع لاتین ± شیر روزانه درصد ( درصد و ( درصد، ( روز رکورد برداری )، انج ام گرفت . جیره های آزمایشی شامل ) صفر درصد (جیره شاهد )، فراورده فرعی پسته در ماده خشک جیره بودند، که فراورده فرعی پسته جایگزین سیلاژ ذرت در جیره شاهد شدند . متابولی ت های خونی ساعت پس از مصرف خوراک )، مصرف ماده خشک روزان ه، تولی د شیر روزانه و درصد ترکیبات آن به طور معنی داری تحت تأثیر تیمارها ) با افزایش سطح فراورده فرعی (FCM) و تصحیح شده بر اساس درصد چربی (ECM) قرار نگرفتند . تولید شیر تصحیح شده اقتصادی هم چنین با .(P
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی The Effect of Pistachio by-Product on Nutrient Apparent Digestibility, Rumination Activity and Performance of Holstein Dairy Cows in Early Lactation
چکیده انگلیسی مقاله Eight multiparous Holstein dairy cows with 634±44 BW, 57±6 DIM, and 46.7±3.1 kg daily milk yield were assigned to a duplicated 4×4 Latin square design for 21-day periods (adaptation, 14d sample collection, 7d). The treatment diets were: 1) no pistachio by-product (control), 2) 5% of pistachio by-product, 3) 10% pistachio by-product and 4) 15% pistachio by-product. Corn silage in control diet was replaced with pistachio by-product. The blood metabolites (2h after feeding), DMI, daily milk yield and milk compositions were not affected by the treatment diets. The economically corrected milk (ECM) and fat corrected milk (FCM) were decreased linearly by increasing pistachio by-product in the diet (P< 0.1). By increasing the by-product level in the diet, digestibility of DM, OM, NDF and ADF were decreased linearly (P< 0.05). Daily rumination and chewing activity alone or per DMI, NDFI or ADFI were linearly decreased when the by-product level increased in the diet (P< 0.1). The results showed that the pistachio by-product does not seem to be suitable for complete replacing of the roughages in the diet and it can be used as a part of forage in the diet up to 10% of DMI.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله عطیه بهلولی | a bohloli


عباسعلی ناصریان | a naserian


رضا ولی زاده | r valizadeh


فریدون افتخاری شاهرودی | f eftekhari



نشانی اینترنتی http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-423-1&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده عمومی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات