این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۱۲، شماره ۴۶، صفحات ۳۹۱-۴۰۱
عنوان فارسی
بهینهسازی مصرف SO۲ در تولید برگه زردآلو
چکیده فارسی مقاله
برای بهینهسازی کاربرد گوگود در خشک کردن زردآلو، 4 تیمار: سولفیت زنی و خشک کردن، سولفیت زنی- آنزیم بری و خشک کردن، آنزیم بری- سولفیت زنی و خشک کردن و در نهایت، سولفیت زنی- خشک کردن تا 50 درصد رطوبت اولیه - آنزیم بری و خشک کردن نهایی مورد بررسی قرار گرفت. سطوح گوگرد مورد استفاده از 0 تا ppm 1500 گاز SO2 و دمای خشک کن 50 تا 74 درجه سانتیگراد در نظر گرفته شد. کیفیت برگههای تولیدی برمبنای میزان سفتی بافت و تیرگی رنگ ارزیابی شد. از یک روش سطح پاسخ (Response surface analysis) جهت تجزیه و تحلیل نتایج استفاده شد. براساس نتایج به دست آمده گوگرد عامل عمده در کنترل کیفیت برگه بوده و در حضور آن، نقش دما تعیین کنندهای نداشت. میزان گوگرد مصرفی اثر معنیداری بر مدت زمان خشک شدن محصول نداشت. آنزیم بری به شکل معنیداری زمان لازم برای خشک شدن محصول را کاهش داد، اما تأثیر مؤثر و مستقیمی بر رنگ و یا سفتی بافت محصول نداشت. در همه تیمارها، با افزایش دمای خشک کردن، درصدگوگرد باقیمانده در محصول کاهش یافت. آنزیمبری محصول پس از سولفیتزنی، میزان گوگرد باقیمانده در محصول را به طور معنیداری کاهش داد. سولفیت زنی و خشک کردن، همراه با مصرف ppm 900 گاز SO2 در دمای 50 تا 68 درجه سانتیگراد منجر به تولید محصولی با متوسط سفتی بافت N/m2 44/1 و تیرگی رنگ Od 071/0 گردید.
کلیدواژههای فارسی مقاله
خشک کردن زردآلو، سولفیت زنی، آنزیم بری، سفتی بافت، رنگ بافت
عنوان انگلیسی
Optimizing The Application of SO2 in Apricot Drying
چکیده انگلیسی مقاله
To optimize the use of sulfur in drying of apricot, four following treatments including: sulfiting and drying, sulfiting- blanching and drying, blanching- sulfiting and drying, and finally sulfiting- drying to % 50 of initial moisture- blanching and finish drying were studied. The levels of sulfur addition were from 0 to 1500 ppm, SO2 and drying was carried out at 50 to 74 °C. The quality of dried apricots was judged by extent of browning development and hardness determination. A response surface statistical design was applied to evaluate the quality of slabs and to determine optimum drying conditions. The results showed that sulfite was the major factor in controlling dried apricot quality. At present of sulfur, the role of temperature can be neglected. The amount of used sulfite has no significant effect on drying time of apricots. Blanching reduced drying time of product significantly. By increasing the drying temperature, loss percentage of SO2 was reduced for all treatments. Blanching and then sulfiting, increased loss in residual sulfur of products significantly. Application of sulfiting– drying method, using 900 ppm of SO2 at 50 to 68 °C was found to be the best treatment because of production of slabs whit average hardness and color texture equal to 1.44 N/m2 and 0.07 Od respectively.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
فرزاد گودرزی | f goodarzi
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-540-2&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات