این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۱۲، شماره ۴۵، صفحات ۱۸۳-۱۹۰
عنوان فارسی
اثر کلرید کلسیم بر استحکام و ماندگاری پس از برداشت حبه روی خوشه در انگور عسکری
چکیده فارسی مقاله
هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر کلرید کلسیم بر استحکام و ماندگاری پس از برداشت حبه روی خوشه در انگور عسکری بود. این تحقیق در سال 1385 در یکی از باغات انگور شهرستان سی سخت بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با 7 تیمار به اجرا درآمد. آزمایش شامل دو قسمت بود: 1- محلول پاشی با غلظتهای1، 5/2 و 5 در هزار دو هفته قبل از برداشت و تکرار یکروز قبل از برداشت. 2- غوطهوری در محلول کلرید کلسیم با غلظتهای1، 5/2 ، 5 درصد بعد از برداشت و تیمار شاهد. انگورها برای مدت 30 روز در دمای صفر درجه سانتیگراد در سردخانه نگهداری گردیدند. نتایج نشان داد که کلرید کلسیم تأثیر معنیداری در سطح احتمال یک درصد بر درصد ریزش حبهها پس از یک ماه نگهداری در سردخانه داشت. کمترین میزان ریزش حبهها در مرحله پس از برداشت مربوط به تیمار 5 درصد غوطهوری و در مرحله پس از یک ماه نگهداری در سردخانه مربوط به تیمار 5/2 در هزار محلول پاشی بود. بیشترین درصد ریزش حبهها در تیمار شاهد (عدم کاربرد کلرید کلسیم) دیده شد. اثر کلرید کلسیم بر کاهش درصد پوسیدگی حبههای انگور پس از یک ماه نگهداری در سردخانه در سطح یک درصد معنیدار بود. کمترین میزان پوسیدگی در تیمار محلول پاشی 5/2 در هزار و بیشترین میزان پوسیدگی در تیمار شاهد بهدست آمد. اثر کلرید کلسیم بر ضریب رسیدگی(TSS/TA) معنیدار بود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
، انگور، پوسیدگی، کلرید کلسیم، ریزش حبهها
عنوان انگلیسی
Effect of Calcium Chloride Application on Firmness and Post Harvest Retention of Berry Grape ( Vitis vinifera L.) cv. Askari
چکیده انگلیسی مقاله
The aim of the study was to examine the effect of CaCl2 on the firmness and post harvest retention of Berry Grape (Vitis vinifera L.) cv. Askari. The experiment was carried out in 2006 in vineyard in the Sisakht region in a completely randomized design with 7 treatments. Experiment includes two parts: 1- spray with 3 levels 0.1, 0.25 and 0.5 %. (Two weeks before harvest and repeated one day before harvest) and 2- Dipping clusters in CaCl2 solution with 3 levels 1, 2.5 and 5 % post harvest. Grapes were stored at 0ºc for 1 month in cold store room. Results showed that the effect of CaCl2 was significant on post harvest abscission berries percentage at 1% level. Minimum post harvest abscission of berries percentage was observed using 5% dipping and 0.25% spray after 30 days storage in cold storage room. Highest abscission of berries was observed in control. Effect of CaCl2 on decay berry was significant at 1% level after 30 days of storage. Minimum decay percentage was observed in 0.25 % spray and the highest decay percentage was obtained in control. Effect of CaCl2 on palatability (TSS/TA) was significant at 1%level.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Grape, Decay, CaCl2, berry drop.
نویسندگان مقاله
مهدی حسینی فرهی | m h farahi
کرم اله گودرزی | k. goodarzi
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-908&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات