این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
تولید محصولات زراعی و باغی، جلد ۱۲، شماره ۴۵، صفحات ۲۱۹-۲۳۰

عنوان فارسی اثر کاربرد پوترسین بر عمر و فیزیولوژی پس از برداشت میوه های توت‌فرنگی، زردآلو، هلو و گیلاس
چکیده فارسی مقاله تأثیر غلظت‌های مختلف پوترسین برون زاد بر عمر پس از برداشت میوه های توت فرنگی، زردآلو، هلو و گیلاس هر یک به صورت جداگانه، در قالب طرح های کاملاً تصادفی و در سه تکرار مطالعه شد. میوه‌ها در محلول‌ پوترسین به غلظت های 3/0، 5/0، 1و2 میلی‌مولار به مدت 5 دقیقه برای توت فرنگی و 5/0، 1، 2، 3 و 4 میلی‌مولار به مدت 10 دقیقه برای سایر میوه ها و نیز آب مقطر‌ (شاهد) غوطه‌ور شده و سپس به یخچال منتقل گردیدند. طول انبارمانی با کاربرد پوترسین به طور معنی‌داری در تمامی میوه ها افزایش یافت. این ماده تولید اتیلن و میزان از دست دادن آب میوه ها را کاهش داد و از نرم شدن بافت آنها طی انبارداری جلوگیری نمود. در طول نگه‌داری، اسیدیته قابل تیتراسیون میوه های تیمار نشده روند کاهشی و pH آب میوه روند افزایشی نشان داد. با استفاده از پوترسین دو روند مذکور همچنان وجود داشت اما شتاب آنها نسبت به شاهد بسیار کمتر بود. استفاده از پوترسین مواد جامد محلول را در گیلاس افزایش و در سایر میوه ها کاهش داد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effect of Putrescine Application on Post-Harvest Life and Physiology of Strawberry, Apricot, Peach and Sweet Cherry Fruits
چکیده انگلیسی مقاله Effect of different exogenous putrescine concentrations on post-harvest life of strawberry, apricot, peach and sweet cherry fruit was separately studied using completely randomized designs in three replicates. Fruits were immerged in putrescine solutions (0.3, 0.5, 1 and 2 mM for 5 minutes in strawberries, and 0.5, 1, 2, 3 and 4 mM for 10 minutes in the other fruits) and also in distilled water as control. They were then transferred into the fridge. Post-harvest life of all fruits was increased by the use of putrescine. Ethylene production and water loss of the fruits were reduced by this compound. Putrescine also prevented softening of fruit's tissue during their storage period. Titratable acidity was reduced in untreated fruits while their pH was increased. These trends were also observed with the application of putrescine in all fruits, but at a much slower rate compared with the controls. Soluble solids content of sweet cherry fruits was increased by the use of putrescine while it was reduced in the other three fruits.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله محمد رضا زکایی خسروشاهی | m r zokaee khosroshahi


محمود اثنی عشری | m esna ashari



نشانی اینترنتی http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-911&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده عمومی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات