این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۱۲، شماره ۴۵، صفحات ۶۳۷-۶۴۷
عنوان فارسی
بررسی نگرش دامداران شهرستان گلپایگان پیرامون کیفیت شیر و نقش آموزش در بهبود کیفیت شیر
چکیده فارسی مقاله
هدف این تحقیق، بررسی نگرش دامداران پیرامون بهبود کیفیت شیر و نقشی است که آموزش در بهبود کیفیت و کمیت شیر تولیدی آنها و در کل بر سلامت جامعه دارد. این تحقیق در دو بخش انجام شده است. بخش اول تحقیق، پیمایشی بوده و جامعه آماری آن، شامل 6200 دامدار سنتی شهرستان گلپایگان بودند که با روش نمونهگیری طبقهای تناسبی، از این تعداد، 130 نمونه انتخاب و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. در بخش تحقیق تجربی نیز12 دامدار انتخاب شدند و نتایج دو صفت بار میکروبی شیر و درصد چربی شیر گاوهای شیری آنها بر پایه طرح بلوک کاملاً تصادفی در 3 تکرار و 2 تیمار (دامداران آموزش دیده و دامداران آموزش ندیده) مورد آزمایش قرار گرفت. یافتههای حاصل از تحلیل دادهها نشان دادند که از بین متغیرهای مستقل تحقیق، تنها بین متغیرهای سطح تحصیلات، جنسیت (07/4= t)، عضویت در اتحادیه دامداران (82/6= t)، دانش دامداران (297/0=r) و شرکت در کلاسهای آموزشی (21/4=t) با متغیر وابسته نگرش ارتباط مثبت و معنیداری وجود دارد. نتایج تجزیه واریانس حاصل از تحقیق آزمایشی هم ارتباط معنیداری به ترتیب در صفت درصد چربی شیر و صفت بار میکروبی شیر (17/37=F و 09/10=F) در بین دو تیمار مورد بررسی نشان داد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
نگرش، کیفیت شیر، بار میکروبی، آموزش
عنوان انگلیسی
Study of Dairy Farmers’ Attitude Regarding the Quality of Milk and Role of Training in Improving Quality of Milk in Golpayegan Township, Iran
چکیده انگلیسی مقاله
The purpose of this study was to investigate dairy farmers' attitudes regarding the quality of milk and role of training in improving the quality of milk. The study was implemented in two parts. The first part was survey research and 6200 dairy farmers were the target population for this study in Golpayegan Township, Iran. Dairy farmers were selected using stratified randomization sampling method (n= 130). In the second part, 12 dairy farmers were selected. Plate count and lipid percentage of milk in 12 dairy farms were determined in a completely randomized block design with 2 treatments and 3 replications. The results of the study showed positive and statistically significant relationship between independent variables (sex, educational level, membership in dairy :::::union:::::s, knowledge and participation in educational programs) and dependent variable (attitude). Results of analysis of variances showed that plate count and lipid percentage in the two treatments were significantly different.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Attitude, Quality milk, Plate count, Training.
نویسندگان مقاله
سمیه جنت | s. jannat
محمد چیذری | m. chizari
سلیمان عباسی | s. abbasi
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-945&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات