این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 3 دی 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۱۲، شماره ۴۳، صفحات ۴۷۳-۴۸۰
عنوان فارسی
بررسی اثر باکتوسل و پودر آب پنیر بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
چکیده فارسی مقاله
به منظور بررسی اثر پودر آب پنیر و پروبیوتیک لاکتوباسیلوس- باکتوسل بر عملکرد جوجههای گوشتی آزمایشی با 300 قطعه جوجه گوشتی نژاد راس در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار، چهار تکرار و تعداد 15 قطعه جوجه در هر تکرار انجام شد. در روز 30 ام جهت یکسان نمودن تعداد مرغ وخروسها در هر قفس تعداد جوجهها به 10 قطعه در هر تکرار تقلیل یافت. جیرهها شامل جیره شاهد (فاقد پروبیوتیک و پودر آب پنیر) و سطوح 500 و750 گرم در تن پروبیوتیک و هر سطح از سطوح ذکر شده با و بدون 2 درصد پودرآب پنیر بودند. افزایش وزن روزانه، مصرف غذا، ضریب تبدیل غذایی در دورههای مختلف پرورش و خصوصیات لاشه شامل وزن، گردن، جگر، بال، قلب، و چربی محوطه شکمی در سن 49 روزگی اندازهگیری و سپس درصد هر جزء نسبت به وزن زنده محاسبه شد. استفاده از جیرههای غذایی حاوی 500 و750 گرم در تن پروبیوتیک به همراه 2 درصد پودر آب پنیر در فاصله زمانی 21-0 روزگی به شکل معنیداری بــاعث ایجاد افــزایش وزن بدنی جوجهها نســـبت به سایر جیرهها شد(05/0>P). جیرههای حاوی پودرآب پـنیر بویژه جیره حاوی 750 گرم پروبیوتیک در دورههای زمانی 21-0، 42-21 و 49-0 روزگی به شکل معنیداری سبب افزایش مصرف خوراک شدند(05/0>P). استفاده از جیرههای حاوی پودر آب پنیر سبب کاهش معنیدار میزان کلسترول پلاسمای خون در 35 روزگی (05/0>P) و همچنین افزایش معنیدار تعداد گلبولهای سفید خون در سنین 21 و 35 روزگی(05/0>P) نسبت به سایر تیمارها گردید. هیچیک از جیرههای غذایی بر ضریب تبدیل غذایی و خصوصیات لاشه تأثیر معنیداری نداشتند(05/0
کلیدواژههای فارسی مقاله
پروبیوتیک ، پربیوتیک، پودر آب پنیر، جوجههای گوشتی
عنوان انگلیسی
Effect of Bactocell and Dry Whey on Performance and Carcass Characteristics of Broiler Chickens
چکیده انگلیسی مقاله
This experiment was conducted in a completely randomized design with five treatments and four replications. There were 15 chicks in each replication during the first 30 days and 10 chicks from day 30 to the end of experiment. Diets were control (without probiotic and dry whey) and levels 500 and 750 gm/ton probiotic, and each level contained two diets with and without %2 dry whey. Daily weight gain, feed intake, feed conversion rate at the end of each experiment and carcass characteristics including weights of neck, Liver, wing, heart, and abdominal fat on the 49th day of experiment were measured. Chicks which received diets with 500 and 750 mg/ton probiotic +%2 dry whey were significantly heavier than other chicks (p< 0/05) between 0-21 days. Feed intake significantly increased during 3 periods including 0-21, 21-42, and 42-49 days of experiment, when chicks used diets with dry whey, especially diets containing 750 gm/ton probiotic (P< 0/05). Blood plasma cholesterol significantly decreased when chicks used diets with dry whey. Also an increase in white cells was observed in days 21 and 35. Treatments did not have any significant effect on feed conversion rate, mortality and carcass characteristics (P>0/05).
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Probiotic, Prebiotic, Bactocell, Dry whey, Broiler chickens.
نویسندگان مقاله
عبدالهادی رستاد | a h rastad
عبدالحسین سمیع | a. samie
فرزاد دانشور | f. daneshvar
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-853&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات