این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۱۱، شماره ۴۰، صفحات ۳۵۱-۳۶۱
عنوان فارسی
تأثیر مکمل آنزیمی در جیرههای بر پایه گندم و تریتیکاله بر عملکرد و خصوصیات دستگاه گوارش جوجههای گوشتی
چکیده فارسی مقاله
در این بررسی آزمایشی به منظور بررسی اثر جیرههای حاوی چهار غله ذرت، گندم قدس، گندم فلات و تریتیکاله با و بدون مکمل آنزیمی بر عملکرد تولیدی، اقتصادی و اندازه دستگاه گوارش، با استفاده از 288 قطعه جوجه خروس گوشتی در قالب یک طرح کاملاً تصادفی به روش فاکتوریل 2×4 برای یک دوره 57 روزه اجرا شد. افزودن مکمل آنزیمی به جیرههای حاوی گندم قدس و تریتیکاله باعث کاهش معنیدار ضریب تبدیل غذایی در جوجهها شد. همچنین وزن بدن جوجههای تغذیه شده با جیره حاوی گندم قدس افزایش یافت (P< 0.05). بین شاخصهای عملکرد تولیدی و اقتصادی دو تیمار ذرت بدون مکمل آنزیمی و گندم قدس حاوی مکمل آنزیمی هیچگونه اختلاف معنیداری مشاهده نشد. افزودن مکمل آنزیمی باعث کاهش معنیدار وزن نسبی ایلئوم جوجهها گردید. سنگدان و پیش معده جوجههای تغذیه شده با گندم فلات و تریتیکاله بزرگتر از بقیه جوجهها بود. نتایج حاصل از این آزمایش نشان دهنده تأثیر مثبت مکمل آنزیمی بر عملکرد تولیدی جوجههای تغذیه شده با تریتیکاله و مخصوصاً گندم قدس میباشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
جوجه گوشتی، آنزیم، گندم، تریتیکاله، عملکرد، تجزیه لاشه
عنوان انگلیسی
Effect of Enzyme Supplement to Wheat and Triticale Based - Diets on Performance and Digestive Tract Characteristics of Broiler Chickens
چکیده انگلیسی مقاله
In order to study the effect of corn, Ghods wheat, Falaat wheat, and triticale with or without enzyme addition on perormance and digestive tract characteristics, an experiment was carried out by using 288 male broiler chickens in a compeletly randomized design with 4*2 factorial arrangement for 57 days. Enzyme addition significantly decreased both feed conversion ratio of chickens fed Ghods wheat and triticale, and weight gain of chickens fed Ghods wheat. Growth performance of chickens fed Ghods wheat with enzyme was not significantly different compared with corn without enzyme. Enzyme addition decreased ileum relative weight of chickens. Gizzard and proventriculus of chickens fed Falaat wheat and triticale were heavier than those of other treatments. According to the results, enzyme supplementation showed positive effect on triticale and especially Ghods wheat based diets.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
میر داریوش شکوری | m d shakouri
حسن کرمانشاهی | h kermanshahi
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-710&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات