این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۱۱، شماره ۱، صفحات ۱۶۵-۱۷۸
عنوان فارسی
تأثیر تیمارهای آب گرم و هوای گرم بر جوانهزنی و عمر انباری غدههای دو رقم سیب زمینی (Solanum tuberosum L.)
چکیده فارسی مقاله
به منظور بررسی آثار تیمارهای گرمایی بر جوانه زنی، کاهش وزن و دیگر ویژگیهای دو رقم سیب زمینی (اگریا و دیامونت) در انبار سرد (oC1±9) و انبار معمولی (oC 1±18) در سال 1383 آزمایشهایی انجام شد. پس از اعمال عمل التیام دهی، غدههای هر دو رقم در هوای 25، 35، 45 و 55 درجه سانتیگراد به مدت 4، 8 و 12 ساعت و آب 22، 54 و 57 درجه سانتیگراد به مدت 15 و 30 دقیقه قرار گرفتند. و سپس تورهای محتوی غدهها در انبار سرد و انبار معمولی به مدت دو و چهار ماه نگهداری شدند. نتایج آزمایشها نشان دادند که هوای 45 درجه سانتیگراد به مدت 8 و 12 ساعت، و آب گرم 57 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه به طور معنیداری باعث کاهش درصد جوانه زنی غدهها، بدون تغییر مواد درونی آنها نسبت به تیمار شاهد می شود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
التیام دهی، تیمار گرمایی، جوانه زنی
عنوان انگلیسی
The Effect of Heat Treatments on Sprouting and Storage Life of Potato Tubers (Solanum tuberosum L.)
چکیده انگلیسی مقاله
To evaluate the effects of heat treatments on sprouting weight, loss and other charactristics of two potato cultivars (Agria and Diamont) in cold (9±1) and ambient (18±1) storage, a series of experiments were conducted in 2004. In this study, after curing, the tubers of both cultivars were treated with warm air, at 25, 35, 45 and 57oC for 4, 8 and 12 h and with warm water at 22, 54 and 57 for 15 and 30 min. Treated tubers were packed in net bags and were kept in cold and ambinent storage for 2 and 4 months. The results of the study indicated that warm air at 45oC for 8 and 24 h and warm water at 57oC for 15 min. in comparison to control reduced the percentage of tuber sprouting significantly, without internal changes in tubers composition.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Curing, Heat treatment, Sprouting.
نویسندگان مقاله
رحیم محمدزاده | r mohammad zadeh
مجید راحمی | m rahemi
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-654&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات