این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۱۰، شماره ۴، صفحات ۳۸۱-۳۹۲
عنوان فارسی
خالص سازی آنزیم پلی گالاکتوروناز جدایه (IKO۶) قارچAscochyta rabiei : عامل بیماریبرق زدگی در نخود
چکیده فارسی مقاله
بیماری برق زدگی (Ascochyta blight) در نخود (Cicer arientinum) یکی از مهمترین بیماریهای این گیاه میباشد که توسط قارچ Ascochyta rabiei ایجاد میگردد و خسارات زیادی را به این محصول وارد میسازد. آنزیم پلی گالاکتوروناز یکی از عوامل مهم در بیماریزایی این قارچ محسوب میشود که با تخریب ترکیبات ساختمانی دیواره سلولی گیاه باعث سست شدن و نفوذ پذیرشدن آن نسبت به پاتوژن میگردد. در این تحقیق جهت بررسی خصوصیات آنزیم پلی گالاکتوروناز تولید شده توسط جدایه IK06 قارچ A. rabiei اقدام به خالص سازی این آنزیم با استفاده از ستون تعویض یونی بر روی بستر (Carboxy Methyl Sepharose) گردید. مناسبترین pH جهت اتصال آنزیم مذکور به بستر ستون برابر 5/5 تعیین گردید. پس از اتصال پروتئین، شستشوی ستون و اعمال شیب غلظت نمک NaCl یک مولار، نتایج نشان داد در فراکسیونهای 81 تا 96 در ناحیه غلظت نمکی بین 3/0 تا 4/0 مولار یک قله فعالیت آنزیمی مشاهده میگردد. پس از رسوب دهی پروتئینهای فراکسیونهای فوق و با استفاده از SDS-PAGE یک باند پروتئینی با جرم ملکولی حدود 27 کیلودالتون بهدست آمد. مطالعه زایموگرام مربوط به این باند پروتئینی نشان داد که این پروتئین دارای فعالیت آنزیم پلی گالاکتورونازی میباشد. بررسی pH مناسب برای فعالیت آنزیمی نشان داد که پروتئین خالص شده، در pH برابر 5/7 بالاترین فعالیت آنزیمی را از خود نشان میدهد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
آنزیم پلیگالاکتوروناز، خالصسازی، بیماری برقزدگی و نخود
عنوان انگلیسی
Purification and Partial Characterization of Polygalacturonase From Virulent Isolate Of Ascochyta rabiei (IK06): Causal Agent of Ascochyta Blight in Chickpea
چکیده انگلیسی مقاله
Ascochyta blight caused by Ascochyta rabiei is one of the major diseases of chickpea (Cicer arientinum) in Iran. Many phytopathogenic microorganisms, incuding A .rabiei, attack their host plant by secreting pectic enzymes including polygalacturonase (PG) which causes modification of cell-wall structure, increasing accessibility of cell-wall components for degradation by other enzymes. Polygalacturonase is the major factor in the initiation of Ascochyta blight disease, therefore in this study, the enzyme was purified from a virulent isolate of A .rabiei (IK06). Fungi were cultured in PZ medium culture media were harvested and after dialysis used for purification. Purification was achieved by Carboxy Methyl Sepharose Fast Flow ion exchange column equilibrated to pH= 5.5. Zero to one molar NaCl gradient was used for elution of the proteins from the column. Determination of protein content and enzyme activity of each fraction showed that PG was eluted from the column in 0.3 to 0.4 M salt. The purity of the protein and the MW of the enzyme were determined using SDS-PAGE technique. The MW was found to be around 27 KDa. The activity of the purified protein was also evaluated using polyacrylamide gel containing pectin as substrate (zymogram gel). Optimum pH for the purified enzyme was 7.5.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
حسین فلاحی | h fallahi
مصطفی مطلبی | m motallebi
محمدرضا زمانی | m r zamani
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-629&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات