این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 4 دی 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۱۰، شماره ۳، صفحات ۴۵۷-۴۷۰
عنوان فارسی
بررسی تأثیر سطوح مختلف انرژی و نسبت انرژی به پروتئین جیره بر عملکرد مرغهای تخمگذار بومی استان فارس در مرحله دوم تخمگذاری
چکیده فارسی مقاله
اثر سطوح مختلف انرژی (2700، 2900 و 3100، کیلوکالری در کیلوگرم) و نسبتهای مختلف انرژی به پروتئین (195، 215 و 239) در جیره، بر عملکرد تولیدی مرغهای تخمگذار بومی استان فارس در مرحله دوم تخمگذاری بررسی شد. 216 قطعه مرغ تخمگذار بومی در سن 45 هفتگی در 6 گروه 4 قطعهای به 9 تیمار مورد آزمایش اختصاص داده شد. جیرههای آزمایشی بهگونهای فرموله شد که هر یک از سطوح انرژی دارای سه نسبت مختلف انرژی به پروتئین باشد. سپس جیرههای آزمایشی به مدت 20 هفته (هفته 42 تا 62) به صورت آزاد و در قالب طرح کاملاً تصادفی در اختیار مرغها قرار گرفت. درصد تخمگذاری، وزن تخممرغهای تولیدی، افزایش وزن و درصد ماندگاری مرغها بین تیمارهای مختلف، تفاوت معنیداری با هم نداشتند (05/0 .(P>میزان خوراک مصرفی روزانه تفاوت معنیداری را بین جیرههای 1، 2 و 3 (3100) و 5(2900) با جیره 7 (2700) نشان داد (P< 0.05) ، به طوری که جیرههای 1، 2، 3 و 5 کمتر مصرف شد. تأثیر کلی سطوح مختلف انرژی بر مصرف خوراک و ضریب تبدیل خوراک معنیدار بود (P< 0.05)، به طوری که سطح انرژی 3100 با 2700 تفاوت معنیدار داشت (P< 0.05) و کمتر مصرف شد. ضریب تبدیل خوراک برای سطح انرژی 3100 اختلاف معنیداری با سطح 2700 داشت. قیمت خوراک به ازای تولید هرکیلو تخممرغ به طور معنیداری با افزایش سطح انرژی و پروتئین جیره افزایش یافت (P< 0.05). براساس نتایج به نظر میرسد که سطح انرژی 2700 کیلوکالری در کیلوگرم و 31/11 درصد پروتئین برای تأمین نیازهای تولیدی مرغهای تخمگذار بومی فارس در مرحله دوم تخمگذاری کافی و اقتصادیتر باشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
انرژی، پروتئین، مرغ تخمگذار بومی، مرحله تخمگذاری
عنوان انگلیسی
Investigation on the Effects of Different Levels of Energy and Energy to Protein Ratios on the Performance of Fars Native Laying Hens During the Second Phase of Production
چکیده انگلیسی مقاله
The effects of different levels of metabolizable energy and energy to protein ratios on the performance of Fars native laying hens were examined during the second laying phase. In a feeding trial, 216 Fars native hens 42 weeks old were randomly allotted to 9 experimental diets using 6 replicated groups of 4 birds per cage. The diets were formulated with 3 levels of ME (2700, 2900 and 3100 kcal/kg diet). At each level of energy, 3 energy to protein ratios (195, 215 and 239) were considered. The diets were fed ad libitum for a period of 20 weeks (42-62 weeks). The results indicated that there were no significant differences in egg production, egg weight, body weight gain and livability at the end of the experiment (65 week of age) (P>0.05). Daily feed intake was significantly lowered in hens fed the first (ME=3100 Kcal/kg, CP=15.87), second (ME=3100 Kcal/kg, CP=14.43), third ration (ME=3100 Kcal/kg, CP=12.99) and fifth (ME=2900k Kcal/kg, CP=13.5%) as compared with the seventh ration (ME=2700 Kcal/kg, CP=13.82). Feed intake and feed conversion ratios (FCR) significantly decreased as the dietary energy level increased (P< 0.05). Feed consumption at the highest energy level was significantly lower than that at the lowest energy concentration. FCR was influenced by dietary energy level. Hens on the diet with 3100 Kcal ME /kg had lower FCR compared to 2700 Kcal ME/kg. The feed cost per 1 Kg egg production increased significantly with the elevation of dietary energy and protein levels (P< 0.05).The results showed that a diet containing 11.31% CP and 2700 Kcal ME/kg adequately satisfied the maintenance and production requirements of Fars native hens during the second phase of production. Also, this ration was more economical.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Energy, Protein, Native laying hen, Productin phase.
نویسندگان مقاله
مسعود عرب ابوسعدی | m arab abousaadi
ابراهیم روغنی | e rowghani
بیان حسن زاده | b hassanzadeh
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-601&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات