این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۹، شماره ۴، صفحات ۲۱۱-۲۲۱
عنوان فارسی
اثر واریته و زمان نگهداری روی ویژگیهای شیمیایی ربگوجه فرنگی حاصل از چهار واریته
چکیده فارسی مقاله
یکی از مهمترین محصولات زراعی، گوجهفرنگی است. به طوری که شناخت دقیق و همه جانبه عوامل مؤثر بر تولید گوجه فرنگی و فرآوردههای آن ضروری است چرا که تکنولوژی و تقاضا برای این محصول و فرآوردههای آن در ایران و جهان رو به افزایش است. در این بررسی با توجه به تولید 7/3 میلیون تن گوجه فرنگی در ایران و این که بخش عمدهای از این محصول تبدیل به رب گوجه فرنگی و محصولات مشابه میشود، تلاش گردید تا اثر واریته و زمان نگهداری بر روی ویژگیهای شیمیایی رب حاصل از چهار واریته منتخب طرح ملی، کال جی ان 3، ارلی اوربانا وای، ارلی اوربانا 111، پتوارلی سی اچ در طی یک سال نگهداری در شرایط اتاق (دمای متوسط 25 درجه سانتیگراد) بررسی گردد و برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شامل: بریکس، مواد جامد کل، مواد جامد نامحلول، اسیدیته، pH اندازهگیری شود. نتایج به دست آمده نشان داد که واریتههای ارلی اوربانا 111 و پتوارلی سی اچ دارای بیشترین میزان ماده جامد کل و بالاترین میزان اسیدیته بودند. ضمن آن که واریتههای پتوارلی سی اچ و ارلی اوربانا 111، دارای کمترین نوسانات و بیشترین ثبات بودند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of Variety and Storage Time on Chemical Properties of Tomato Paste from Four Varieties
چکیده انگلیسی مقاله
Production and consumption of whole tomato and/or its products(tomato paste, tomato juice, ketchup, etc) is incearsed all over the world. Annual production of tomato in Iran is about 3.4 million tons (MT), part of that is processed in the tomato paste factorise, which are mostly located in khorasan province. Since tomato variety has a determinant effect on the physico-chemical and organo leptical properties/quality of tomato and its products, an investigation was performed to evaluate the impact of variety and storage time of four tomato varieties, Cal.j.n.3, Early Urbana Y, Early Urbana 111and Peto early C.H which were selected according to a national project and were monitored according to their brix, pH, Acidity, Sugar and Salt contents, total and non soluble solids. Results indicated that Early Urbana 111 and Peto early C.H contained the highest amounts of soluble solids along with the highest pH. Also it was evidenced that these varieties were the most stable varieties as the least compositional changes was seen in them.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمدرضا عدالتیان | m r edalatian
سید علی مرتضوی | s a mortazavi
منوچهر حامدی | m hamedi
مصطفی مظاهری تهرانی | m mazaheri
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-514&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات