این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 30 آذر 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۸، شماره ۴، صفحات ۹۹-۱۰۹
عنوان فارسی
تعیین احتیاجات لیزین و اسیدهای آمینه گوگرد دار قابل هضم جوجههای گوشتی در مرحله اول رشد
چکیده فارسی مقاله
دو آزمایش با استفاده از جوجه خروسهای گوشتی سویه تجاری راست به منظور تعیین احتیاجات لیزین و اسیدهای آمینه گوگرد دار قابل هضم در مرحله اول رشد (سن 6 تا 16 روزگی) انجام شد. برای هر آزمایش یک جیره پایه متشکل از ذرت و کنجاله سویا حاوی 19 درصد پروتئین خام و 3200 کیلوکالری انرژی قابل سوخت و ساز تهیه شد. جیره پایه آزمایش تعیین احتیاجات لیزین حاوی 7/0 درصد لیزین و جیره پایه آزمایش تعیین احتیاجات اسیدهای آمینه گوگرد دار حاوی 445/0 درصد متیونین + سیستین بود. برای تهیه سایر تیمارهای مربوط به هر آزمایش مقادیر متفاوتی از اسید آمینه مصنوعی مربوطه جایگزین نشاسته شد تا سطوح مختلف اسید آمینه بهدست آید. در هر آزمایش یک جیره شاهد متشکل از ذرت و کنجاله سویا حاوی 3200 کیلو کالری انرژی قابل سوخت و ساز و 23 درصد پروتئین به منظور مقایسه در نظر گرفته شد. تمام اسیدهای آمینه ضروری، به استثنای اسید آمینه تحت آزمایش، 10 درصد بالاتر از مقادیر توصیه شده توسط انجمن ملی تحقیقات در نظر گرفته شد. نتایج این آزمایش نشان میدهد که احتیاجات لیزین و اسیدهای آمینه گوگرد دار قابل هضم برای بیشینه رشد بر اساس مدل آستانهای به ترتیب 04/1 و 0/846 درصد و بر اساس تابع نمایی 01/1 و 841/0 درصد است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Digestible Lysine and Sulfur Amino Acid Requirements of Young Male Broilers in the Starter Period
چکیده انگلیسی مقاله
Digestible lysine and sulfur amino acid (SAA) requirements of Ross male broilers were determined during the starter period in two experiments. Broilers were fed a control corn-soy diet (3200 kcal MEn/kg and 23% CP) for 6 days and then randomly assigned to dietary treatments until 16 days of age. The basal diet containing 19% CP was prepared in order to be deficient in lysine for experiment 1 and SAA for experiment 2. Seven graded increment levels of L-lysine HCl or Dl-methionine were added in absences of starch in experiment 1 and 2, respectively. All diets contained 3200 kcal MEn/kg and all essential amino acids, except for the test amino acid, were 10% higher than the NRC (1991) recommendations. The digestible lysine requirements of broilers based on broken-line and exponential models were 1.04 and 1.01%, respectively. The digestible SAA requirements for the mentioned models were 0.846 and 0.841%, respectively.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
بهروز دستار | b dastar
ابوالقاسم گلیان | a golian
محسن دانش مسگران | m danesh mesgaran
فریدون افتخاری شاهرودی | f eftekhari shahroodi
حسن کرمانشاهی | h kermanshahi
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-305&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات