این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 5 دی 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۸، شماره ۲، صفحات ۱۶۹-۱۷۹
عنوان فارسی
بررسی اثر رشد و تکثیر تعدادی از باکتریهای لاکتیک روی تحول میکروبی گوشت چرخ کرده گاو در شرایط صنعتی
چکیده فارسی مقاله
اثر رشد و تکثیر یک سویه لاکتوباسیلوس کازئی زیرگونه کازئی و یک سویه از لاکتوکوکوس لاکتیس زیرگونه لاکتیس واریته دی استی لاکتیس جدا شده از فرآوردههای شیر که فعالیت آنتی بیوز آنها بر روی استافیلوکوکوس ئورئوس واشریشیا کلی بررسی و تأیید شده بود، بر فلور طبیعی گوشت چرخ کرده گاو، در شرایط صنعتی، مورد بررسی قرار گرفت. سویههای مذکور بهطور جداگانه و با غلظت CFU/g 104 گوشت چرخ کرده اضافه شدند. نمونههای تلقیح شده و شاهد در بستههای نیم کیلویی و در ظروف پلاستیکی بستهبندی شده و در 5-1- درجه سانتی گراد به مدت 5 روز نگهداری گردیدند. شمارش گروههای مختلف میکروبی (شمارش کلی میکروارگانیسمهای هوازی، باکتریهای لاکتیک، سودوموناسها، استافیلوکوکوس ئورئوس، کلی فرمها، قارچها و جستجوی (اشریشیاکلی) در طول مدت نگهداری انجام شد. نتایج بررسی نشان میدهد که تعداد باکتریهای لاکتیک در نمونههای تلقیح شده با لاکتوباسیلوس کازئی، در طول مدت نگهداری (5 روز) افزایش مییابد، در حالی که تعداد کل میکروارگانیسمهای هوازی، سودوموناسها، کلی فرمها و مخمرها، در شرایط مذکور، کاهش مییابند. در نمونههایی که با لاکتوکوکوس لاکتیس تلقیح شده بودند، فقط تعداد مخمرها کاهش قابل توجهی نشان میدهند. سویه اخیر روی تعداد سایر گروههای میکروبی شمارش شده اثر قابل توجهی نداشته است. بدین ترتیب مشخص گردید که لاکتوباسیلوس کازئی، میتواند یک سویه آنتاگونیست مناسب با توان بازدارندگی در برابر میکروارگانیسمهای عامل فساد و بیماریزای گوشت خامی که در بستهبندیهای قابل نفوذ به هوا، در دمای بین 1- و 5 درجه سانتی گراد قرار گرفته است، مورد استفاده قرار گیرد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of Growth of Selected Lactic Acid Bacteria on Microbial Flora of Ground Beef under Workshop Conditions
چکیده انگلیسی مقاله
The effects of growth of two strains of lactic acid bacteria on microbial flora of ground beef after packaging in air permeable packs were studied under workshop conditions. The strains isolated from dairy products were added to ground beef at a density of 104 CFU/g after identification and antibiosis test against indicator bacteria (Escherichia coli and Staphylococcus aureus). The two strains were Lactobacillus casei subsp. casei 102, and Lactococcus lactis subsp. lactis var. diacetylactis 202. Inoculated and control samples were stored for up to five days under aerobic conditions in cold storage facilities with a temperature fluctuation between of –1°C to 5°C). Enumeration of different bacterial groups (total aerobic microorganisms, lactic acid bacteria, Pseudomonas spp., coliforms, Staphylococcus aureus, fungi) and detection of Escherichia coli were carried-out during storage period. The number of lactic acid bacteria in samples inoculated with lactobacillus casei subsp. casei 102 (treatment 1) increased during storage period, whereas total number of aerobic microorganisms, Pseudomonas spp., coliforms, and yeasts reduced. In samples inoculated with Lactococcus lactis subsp. lactis var. diacetylactis 202 (treatment 2), the number of yeasts decreased considerablely. As a result, Lactobacillus casei subsp. casei 102 can be used as a suitable antagonist of spoilage and pathogenic bacteria in ground beef under aerobic Conditions in cold storage facilities with a temperature variation between –1°C to 5°C.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
شعله درویشی | sh darvishi
سیدحسن لامع | h lamea
فرخ اکبری نخجوانی | f akbari nakhjavani
فرخ درویش | f darvish
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-433&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات