این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۷، شماره ۳، صفحات ۱۷۳-۱۸۳
عنوان فارسی
بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی روغن بذر چای
چکیده فارسی مقاله
در این پژوهش برخی خواص فیزیکی و شیمیایی روغن بذر چای ایرانی (رقم لاهیجان) بررسی، و با ویژگیهای روغنهای استحصالی از دانه آفتابگردان (رقم فارس) و میوه زیتون (رقم گیله زیتون) از نظر درصد اسیدهای چرب، عدد پراکسید، عدد یدی، عدد صابونی و مدت زمان ماندگاری مقایسه شد. همچنین، روغن بذر چای در دو سطح پنج و ده درصد، به روغنهای آفتابگردان و زیتون افزوده شد و ماندگاری آنها با شاهد مقایسه گردید. نتایج نشان داد که روغن بذر چای از نظر خواص تغذیهای و پایداری، روغنی مناسب است. آزمایش ماندگاری این روغنها در دمای 63 درجه سانتیگراد نشان داد که ماندگاری روغن بذر چای بیش از آفتابگردان و در حد ماندگاری روغن زیتون است. ضمناً ماندگاری روغن آفتابگردان در حالت مخلوط با روغن بذر چای افزایش مییابد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Some Physico-chemical Characteristics of Tea-seed Oil
چکیده انگلیسی مقاله
In this study, some physico-chemical characteristics of Iranian tea-seed oil (Lahijan variety) were compared with those of the oils from sunflower seed (Fars variety) and olive (Gilezeytoon variety) in terms of fatty acid contents, peroxide value, iodine value, saponification value, and oil shelf-life. Also the shelf-life of sunflower and olive oils containing 5% and 10% tea-seed oil were compared against control sample shelf-life. Tea-seed oil was found to be suitable and stable in nutritional properties. At a temeprature of 63oC, tea-seed and olive oils were found to have identical shelf-life values, which was higher than that of sunflower oil. Furthermore, the shelf-life of sunflower oil increased when mixed with tea-seed oil.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
داود عطایی | d ataii
محمد علی سحری | m a sahari
منوچهر حامدی | m hamedi
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-453&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات