این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۷، شماره ۲، صفحات ۱۶۱-۱۷۰
عنوان فارسی
تعیین ترکیب شیمیایی و سطوح مناسب استفاده از ضایعات بوجاری و ماکارونی در جیره غذایی جوجههای گوشتی
چکیده فارسی مقاله
به منظور بررسی امکان استفاده از ضایعات بوجاری درجه یک و دو و ضایعات ماکارونی، 360 قطعه جوجه گوشتی نژاد لهمن در سن 21 روزگی به 36 گروه 10 قطعهای تقسیم شدند. هر یک از مواد غذایی مورد نظر در سطوح صفر (شاهد)، 15، 30 و 45 درصد در جیرههای آزمایشی تا سن 56 روزگی به جوجهها داده شد. انرژی قابل سوخت و ساز تصحیح شده برای نیتروژن هر یک از مواد غذایی فوق نیز با استفاده از روش پیشنهادی سیبالد تعیین شد. در کل دوره آزمایش بین مصرف خوراک گروه شاهد با گروههای تغذیه شده با ضایعات بوجاری درجه یک و ماکارونی اختلاف معنیدار وجود داشت (05/. > P). استفاده از هر یک از مواد خوراکی مورد آزمایش در مقایسه با گروه شاهد، بر وزن بدن، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی جوجهها در کل دوره پرورش تأثیر معنیداری نداشت. با این وجود، بهترین ضریب تبدیل غذایی مربوط به گروههایی بود که با جیرههای دارای سطوح مختلف ضایعات ماکارونی و بوجاری درجه یک تغذیه شده بودند. انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات ماکارونی و ضایعات بوجاری درجه یک و دو نیز به ترتیب 3700، 3270 و 2870 کیلوکالری در کیلوگرم تعیین شد. به طور کلی، نتایج این آزمایش نشان داد که در طی مراحل مختلف رشد و پایانی جوجههای گوشتی، میتوان از ضایعات بوجاری درجه یک و ماکارونی، به ترتیب تا سطوح 30 و 45 درصد جیره، بدون مشاهده هیچ اثر سوئی بر عملکرد آنها استفاده کرد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
جوجه گوشتی، ضایعات ماکارونی، ضایعات بوجاری (خرده گندم)
عنوان انگلیسی
Determination of Chemical Composition and Suitable Levels of Wheat Feed Screening and Macaroni Wastes in Broiler Chick Diets
چکیده انگلیسی مقاله
In order to study the nutritive value of grades 1 and 2 wheat feed screening and macaroni wastes as energy resources, 360 21-day-old broiler chicks were divided into 36 groups of 10. In this experiment, each experimental levels of feedstuff was used at 0 (control group), 15, 30 and 45%. In addition, their apparent metabolizable energy (AMEn) was determined by Sibbald’s method. Daily feed intake of chicks fed by diets containing macaroni wastes and grade 1 wheat feed screening for 21 to 56 days of age was significantly lower than that in the control group (P< 0.05). In contrast, body weight, daily weight gain and feed conversion had no significant differences during this period. However, in the total experimental period, the best feed conversion belonged to chicks fed with various levels of macaroni wastes and grade 1 wheat feed screening. Apparent metabolizable energy (AMEn) of macaroni wastes and wheat feed screening were 3700, 3270, and 2870 kcal/kg, respectively. According to the results of this experiment, it is possible to use macaroni wastes and grade 1 wheat feed screening at 45% and 30% levels in the diet of broiler chicks, respectively, without any undesirable effects on their performance.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Broiler chicks, Macaroni wastes, Wheat feed screening.
نویسندگان مقاله
عباسعلی قیصری | a gheisari
رامین بهادران | r bahadoran
سید سعید تدین فر | s s tadayonfar
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-472&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات