این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 4 دی 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۶، شماره ۱، صفحات ۲۱۳-۲۱۸
عنوان فارسی
روش ساده اسپکتروفتومتری برای اندازه گیری فعالیت آنزیم پکتین استراز پوست پرتغال
چکیده فارسی مقاله
هدف از این پژوهش استفاده از روشی ساده برای اندازهگیری فعالیت آنزیم پکتیناستراز در دمای 25 درجه سانتیگراد است. پرتقال رسیده در فصل زمستان از فروشگاههای محلی تهیه شد. پنج گرم پوست پرتقال در محلول 10 درصد سدیم کلراید و بافر فسفات 5/0 مولار هموژنیزه گردید. مخلوط هموژنیزه با 3500 دور در دقیقه، به مدت 20 دقیقه سانتریفوژ شده، محلول رویی جمعآوری، و توسط سود 1/0 مولار، pH آن به 25/7 رسانده شد. جذب هر یک از نمونهها در طول موج 485 نانومتر توسط اسپکتروفتومتر قرائت گردید. فعالیت آنزیم پکتیناستراز برحسب میکرومول متانل تولید شده در هر دقیقه در میلیلیتر محاسبه شد. نتایج به دست آمده از این پژوهش نشان میدهد که فعالیت آنزیم پکتیناستراز تا حدود 05/0 واحد آنزیمی قابل اندازهگیری است. در مقایسه با دیگر روشهای استفاده شده، روش به کار رفته در این پژوهش روشی ساده، ارزان و حساس است. از این روش میتوان در صنایع غذایی و صنایع تبدیلی، برای هدفهای آنالیز پکتین و پکتین استراز استفاده نمود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
پکتین ، فعالیت پکتین استراز، روش اسپکتروفتومتری
عنوان انگلیسی
A Simple Spectrophotometric Method to Assay Pectinestrase Activity
چکیده انگلیسی مقاله
The objective of this investigation is to measure pectinesterase activity by a simple method. The assay is done at 25°C. Oranges were obtained at a local supermarket in winter. They were peeled and 5 gr sections of the peeled tissue were homogenized in 10% NaCl and 0.5 M phosphate buffer in a homogenizer. The homogenates were centrifuged at 3500 rpm for 20 min. The supernatants were collected, their pH levels were raised to 7.25 using NaOH and the reaction was monitored at 485 nm in a spectrophotometer. The activity of pectinesterase was expressed as micromoles of methanol released per minute. The results show that this method is reliable, sensitive, and capable of measuring pectinesterase activity of as low as 0.05 unit. The assay method proposed is a very useful analytical tool for the determination of the activities of pectinesterase.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Pectin, Pectinesterase activity, Spectrophotometric method
نویسندگان مقاله
دردی قوجق | d. qujaq
سید احسان موسوی | s e mousavi
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-14&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات