این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 3 دی 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۶، شماره ۱، صفحات ۲۵۷-۲۶۵
عنوان فارسی
ارزش یابی کیفیت پروتئین پودر ماهی کیلکای ایران با استفاده از روش بازده کل پروتئین
چکیده فارسی مقاله
در یک طرح بلوکهای کامل تصادفی، به منظور ارزیابی بازده کل پروتئین در پودر ماهی کیلکای ایران و انچوی پرو، شش جیره غذایی همسان از نظر انرژی (3200 کیلوکالری انرژی قابل متابولیسم در هر کیلوگرم) و پروتئین خام (5/18 درصد) بر پایه ذرت، با استفاده از شش نمونه پودر ماهی (شمارههای 1، 5 و 6 پودر ماهی کیلکا با فرایند حرارت غیرمستقیم، 4 و 2 با فرایند حرارت مستقیم و شماره 3 پودر ماهی انچوی پرو) تنظیم و از 7-42 روزگی به تغذیه جوجه خروسهای نژاد لهمان رسید. میزان مصرف غذا و اضافه وزن به طور هفتگی اندازهگیری و بازده کل پروتئین و ضریب تبدیل غذا محاسبه و توسط بسته نرمافزار MSTAT-C تجزیه و تحلیل آماری گردید.بیشترین مقادیر بازده کل پروتئین در دوره 7-28 روزگی حاصل شد و اختلاف معنیداری (05/0>P) بین پودر ماهیهای کیلکا و پرو مشاهده نشد. به استثنای پودر ماهی کیلکای شماره 5، حداکثر مقادیر بازده کل پروتئین، در پودرهای ماهی کیلکا با فرایند حرارت غیرمستقیم، و کمترین مقادیر در پودرهای ماهی کیلکا با فرایند حرارت مستقیم به دست آمد. میزان بازده کل پروتئین در پودر ماهی پرو تقریباً حد واسط دو دسته ماهی کیلکا با فرایندهای متفاوت بود. مقایسه مستقل و غیرمستقل ضریب تبدیل غذایی و بازده کل پروتئین پودر ماهی کیلکا، صرف نظر از نوع فرایند، در مقابل پودر ماهی پرو در دوره 7-28 روزگی و نیز 7-42 روزگی، اختلاف معنیداری نشان نداد (05/0
کلیدواژههای فارسی مقاله
کیفیت پروتئین، پودر ما هی کلیکا، روش بازده پروتئین
عنوان انگلیسی
Evaluation of Protein Quality in Iranian Kilka Fish Meal Using the Total Protein Efficiency Method
چکیده انگلیسی مقاله
A Complete Randomized Block design was used to study the total protein efficiency (TPE) in Iranian Kilka and Peruvian Anchovy fish meals. Six isoenergetic (3200 kcal ME/kg) and isonitrogenous (18.5% CP) diets based on corn with six samples of fish meal (No. 1, 5, 6 steam processed, 2, 4 flame processed Kilka fish meal and No. 3 Peruvian Anchovy fish meal) were formulated and fed to Lohman male chicks from 7 to 42 days of age. Feed consumption and weight gain were measured weekly. Total protein efficiency and feed conversion (FC) were calculated and statistically analyzed. The highest TPE values in fish meals obtained over the period of 7-28 days and significantly differed (P< 5%) among Kilka and Peruvian fish meals. With the exception of sample No. 5, the highest values of TPE obtained in the case of steam processed and the lowest obtained the case of flame processed Kilka fish meals. The TPE value of Peruvian fish meal was approximately equal to the average of the two types of processed Kilka fish meals. The orthogonal and nonorthogonal comparison of TPE and feed conversion (FC) in Kilka fish meals, regardless of the type of processing, with the same values in Peruvian Anchovy fish meal did not show any significant differences (P> 5%). With the exception of sample No. 5, the highest final weight of chicks obtained with steam processed Kilka fish meal. In general, TPE values in Kilka fish meals were variable when compared to Peruvian fish meal and TPE of steam processed Kilka fish meal was better.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Protein quality, Kilka fish meal, Protein efficency method
نویسندگان مقاله
محمود شیوازاد | m. shivazad
حسین جانمحمدی | h. janmohamadi
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-144&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات