این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
تولید محصولات زراعی و باغی، جلد ۵، شماره ۱۷، صفحات ۲۷۳-۲۸۴

عنوان فارسی اثر پوترسین و ۱- متیل سیکلوپروپان بر خواص کیفی و عمر انبارمانی میوه توت‌فرنگی رقم "سلوا" (Fragaria ananassa Cv. Selva)
چکیده فارسی مقاله تماس میوه با اتیلن یکی از دلایل مهم افزایش سرعت پیری و ضایعات پس از برداشت میوه‌ می‌باشد. بنابراین مواد ضد اتیلنی می‌توانند عمر پس از برداشت میوه توت‌فرنگی را افزایش دهند. لذا تأثیر کاربرد غلظت‌های صفر (شاهد)، 5/0، 75/0 و 1 میکرولیتر بر لیتر 1- متیل سیکلوپروپان (1- ام‌سی‌پی) و هم‌چنین پوترسین با غلظت‌های صفر (شاهد)، 5/0، 1 و 5/1 میلی‌مولار بر عمر انبارمانی میوه توت‌فرنگی رقم سلوا در دمای 1 درجه سانتی‌گراد به‌مدت بیست و یک روز بررسی شده است. این پژوهش به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی انجام شد. نتایج نشان داد که بالاترین درصد بازار پسندی، سفتی بافت میوه، اسید‌های آلی قابل تیتراسیون، مواد جامد محلول و ویتامین‌ ث و کمترین مقادیر صفات پوسیدگی ظاهری، pH و شاخص مزه (TSS/TA) در تیمار 75/0 و 1 میکرولیتر بر لیتر 1- ام‌‌سی‌پی و نیز 1 و 5/1 پوترسین دیده شد. نتایج نشان دهنده تأثیر مثبت تیمارها بر عمر انبارمانی میوه توت‌فرنگی بود. نتایج این پژوهش نشان داد که استفاده از 1- ام‌سی‌پی و پوترسین می‌تواند به‌عنوان راهبرد مؤثری در تکنولوژی پس از برداشت میوه توت‌فرنگی رقم سلوا معرفی شود.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله اتیلن، پوترسین، توت‌فرنگی، عمر پس از برداشت، 1- ام‌سی‌پی

عنوان انگلیسی Effect of Putrescine and 1-MCP on Quality Attributes and Storage Life of Strawberry Fruits (Fragaria ananassa Cv. Selva)
چکیده انگلیسی مقاله Ethylene is an important contributor to the acceleration of fruit ripening and postharvest losses of fruit. Thus, anti ethylene substances could increase storage life of fruits. Thus the effects of 0 (control), 0.5, 0.75 and 1 µL L-1 of 1-MCP and putrescine with 0 (control), 0.5, 1 and 1.5 mM on the storage life (1°C) during 21 day in strawberry fruit Cv. Selva were studied and appearance and the physicochemical characteristics of fruits were measured. A factorial experiment through complete randomized design (CRD) was used. The highest marketability, firmness, citric acid (TA), total soluble solids (TSS), vitamin C and the lowest amount of appearance decay, pH and the ratio of TSS/TA were observed in the treatment of 0.75 and 1 µL L-1 of 1-MCP and 1 and 1.5 mM of putrescine. The results obtained from the experiment showed a positive effect of 1-MCP and putrescine on the storage life of strawberry. The results further showed that the use of 1-MCP and putrescine can act as an effective strategy in postharvest technology of strawberry fruit.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Ethylene, Putrescine, Strawberry, Storage Life, 1-MCP

نویسندگان مقاله مهرداد جعفرپور | m. jafarpoor
islamic azad khorasghan university, isfahan, iran.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان خوراسگان (Islamic azad university of isfahan khorasgan)

دریاناز امینی | d. amini
islamic azad khorasghan university, isfahan, iran.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان خوراسگان (Islamic azad university of isfahan khorasgan)

فروغ مرتضایی نژاد | f. mortezaeinejad
islamic azad khorasghan university,ر isfahan, iran.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان خوراسگان (Islamic azad university of isfahan khorasgan)

احمدرضا گل پرور | a r gholparvar
islamic azad khorasghan university,ر isfahan, iran.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان خوراسگان (Islamic azad university of isfahan khorasgan)

داوود خوشبخت | d. khoshbakht
isfahan university of technology, isfahan, iran.
دانشگاه صنعتی اصفهان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه صنعتی اصفهان (Isfahan university of technology)


نشانی اینترنتی http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-302&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده عمومی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات