این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 29 آذر 1404
آبزیان زینتی
، جلد ۶، شماره ۲، صفحات ۲۱-۲۸
عنوان فارسی
مروری بر نقش و اهمیت استفاده از اسیدهای چرب ضروری در تغذیه ماهیان زینتی پرورشی
چکیده فارسی مقاله
تولید ماهیان زینتی، مانند دیگر بخشهای آبزیپروری، به شدت بر روی کیفیت و کمیت تولید تخم آبزیان، تخمگشایی، هماوری و بقای لاروها وابسته است. بهطورکلی در هر مرحله از آبزیپروری، اهداف تغذیهای مختلفی دنبال میشود. بیشتر این بررسیها در مراحل رشد لاروها صورت میگیرد، زیرا بیشترین هزینههای تحمیلی به آبزیپروری و بحرانیترین دوره زیستی ماهیان زینتی در همین مرحله قرار دارد. یکی از راهکارهای تولید بچه ماهیان مقاومتر و با کیفیتتر، بالا بردن توان تولید بچه ماهیان به اوزان بالاتر از طریق فرموله کردن جیره غذایی و با تعیین احتیاجات غذایی آن گونه میباشد. در این میان، کمبود اسیدهای چرب ضروری در رژیم غذایی ماهیان زینتی منجر به بروز علائمی میشود که اغلب با کاهش رشد و افزایش مرگ و میر در جمعیت همراه است. کمبود اسیدهای چرب ضروری در رژیم غذایی، موجب تغییرات فیزیولوژیک، مورفولوژیک و رفتاری در ماهیان زینتی مختلف میشود، که به طور قابل توجهی باعث کاهش عملکرد آنها در طول دوره پرورش میشود. از این رو نیاز به انجام مطالعات کاربردی با هدف بررسی نیازهای واقعی به اسیدهای چرب ضروری در تولید تجاری ماهیان زینتی آب شیرین و دریایی ضروری بهنظر میرسد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
ماهیان زینتی، تغذیه، اسیدهای چرب ضروری، اسیدهای چرب فوق غیراشباع.
عنوان انگلیسی
A review of the role and importance of essential fatty acids in the feeding of ornamental fish
چکیده انگلیسی مقاله
Ornamental fish farming, like other aquaculture productions, it depends on the quality and quantity of egg production, hatching, fecundity and survival of the larvae. In general, every step of aquaculture, followed by nutritional goals. Most of these studies are in the stages of larval growth. Because the highest costs are imposed on aquaculture and the most critical biological period of ornamental fish is at this stage. One of the ways to make baby boys more resistant and quality, Raising the ability to produce larval fish to higher weights by formulating the diet and determining the food needs is the same. Meanwhile, the shortage of essential fatty acids in the ornamental fish diet leads to symptoms that often accompany the decline in growth and mortality in the population. Lack of essential fatty acids in the diet causes physiological, morphological and behavioral changes in various ornamental fish, which significantly reduces their performance during the cultural period. Therefore, it is necessary to carry out applied studies with the aim of examining the actual needs for essential fatty acids in the commercial production of ornamental fish of freshwater and marine.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
علیرضا خیابانی | Alireza Khiabani
University of Applied Science and Technology
دانشگاه جامع علمی علمی کاربردی، ایران، تهران
عبدالصمد کرامت | Abdolsamad Keramat
Sari Agricultural Sciences and Natural Resources University
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
نشانی اینترنتی
http://ornamentalaquatics.ir/browse.php?a_code=A-10-41-2&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/551/article-551-1671510.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
کاربردی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات