این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۴، شماره ۱۲، صفحات ۱۳-۲۵
عنوان فارسی
اثر محرکهای رشد آلی و آب مغناطیسی بر شاخص برداشت روغن و عملکرد پروتئین سویا(Glycine max L.) در زمانهای متفاوت برداشت
چکیده فارسی مقاله
به منظور بررسی اثر محرکهای رشد ارگانیک و زمان برداشت سویای رقم ویلیامز، بر شاخص برداشت روغن و عملکرد پروتئین، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با 15 تیمار و 3 تکرار در سال 1391- 1390 در مؤسسه تحقیقات برنج کشور (رشت) اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل کادوستیم (به نسبت 5/0 در هزار)، آمینول فورته (به نسبت 2 در هزار)، کود آلی (گاوی، به میزان 10 تن در هکتار)، آب مغناطیسی (20 لیتر در متر مربع) به همراه تیمار شاهد (بدون محلولپاشی) و سه زمان برداشت: 1- برداشت اول هنگامی که دانههای غلاف در ساقه اصلی 25-20 درصد رطوبت داشتند 2- برداشت دوم رسیدگی کامل غلافها (زرد شدن بیش از 95 درصد غلاف) و دانههای غلاف در ساقه اصلی 15-14 درصد رطوبت داشتند 3- برداشت سوم هنگامی که دانههای غلاف در ساقه اصلی کمتر از 14 درصد رطوبت داشتند، منظور شدند. نتایج نشان داد که بین تیمارهای محلول-پاشی و زمانهای برداشت تفاوت معنیداری از نظر شاخص برداشت روغن و عملکرد پروتئین وجود داشت. محلولپاشی با کادوستیم بیشترین شاخص برداشت روغن (7/8 درصد) و عملکرد بیولوژیکی (5933 کیلوگرم در هکتار) را داشت. مقایسه میانگین اثر متقابل نشان داد که محلولپاشی کادوستیم در زمان برداشت دوم بیشترین عملکرد دانه (2853 کیلوگرم در هکتار)، عملکرد روغن (664 کیلوگرم در هکتار) و عملکرد پروتئین (1019 کیلوگرم در هکتار) را دارا بود. براساس نتایج این آزمایش به نظر میرسد که محلولپاشی کادوستیم و کود دامی و زمان برداشت دوم باعث کمک به افزایش محصول و گامی در راستای کاهش آلودگیهای محیطی و کشاورزی پایدار است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
آب مغناطیسی، اسیدهای آمینه، میزان پروتئین و سویا
عنوان انگلیسی
Effect of Organic Growth Stimulants and Magnetic Water on Oil Harvest Index and Protein Yield of Soybean (Glycine max L.) at Different Harvest Time
چکیده انگلیسی مقاله
To study the effect of organic growth stimulant and harvest time of soybean cultivar Williams on oil harvest index and protein yield, factorial experiment was conducted in complete randomized block design with 15 treatment and three replications of Rice Research Institute of Iran (Rasht) in 2012-2013 year. The experiment Treatments were including Kadostim (50.00), Aminol forte (20.00), organic manure (cow,10 ton.ha-1), magnetic water (20 lit.m-2) plus the control (no spray) and three harvest time 1. the first harvest when seed pods in main stem had 25-20% moisture, 2. the second harvest when in pods maturity (yellowing of more than 95% of pods) and seeds per pod in the main stem had 15-14% moisture, 3. the third harvest when the main stem had less than 14% moisture. Results showed that significant differences exist between the spray application and harvest time in oil harvest index and protein yields. spray application with kadostim had the maximum oil harvest index (8.7%) and biological yield (5933 kg.ha-1). Mean comparison of the interaction showed that spray application of kadostim at the second harvest produced highest grain yield (2853 kg.ha-1), oil yield (664 kg.ha-1) and protein yield (1019 kg.ha-1). The results of this experiment, it seems that Kadostim and organic manure spray application at the second harvest to help increase production, and a step towards reducing environmental pollution and sustainable agriculture is.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Amino acids, Magnetic water, Protein content and Soybean.
نویسندگان مقاله
پری طوسی | p. tousi
collgeg of agric., urmia univ., urmia, iran.
دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه ارومیه (Urmia university)
مهدی تاجبخش | m. tajbakhsh
collgeg of agric., urmia univ., urmia, iran.
دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه ارومیه (Urmia university)
مسعود اصفهانی | m. esfahani
college of agric., guilan univ., rasht, iran.
دانشکده کشاورزی، دانشگاه گیلان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه گیلان (Guilan university)
محمد ربیعی | m. rabiee
researcher, rice research institute of iran.
مؤسسه تحقیقات برنج کشور
سازمان اصلی تایید شده
: موسسه تحقیقات برنج کشور
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-146&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات