این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 2 دی 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۳، شماره ۳، صفحات ۹۳-۱۰۳
عنوان فارسی
اثر نسبتهای مختلف علوفه خشک یونجه و ذرت سیلو شده با دیواره سلولی و تعادل کاتیون - آنیون برابر، بر تغذیه و تولید گاوهای شیرده
چکیده فارسی مقاله
برای تعیین نسبت مناسب یونجه خشک و ذرت سیلوشده در تغذیه گاوهای شیرده با تعادل کاتیون – آنیون، دیواره سلولی، انرژی و پروتئین یکسان، در یک طرح مربع لاتین 4 × 4 با دو تکرار، 8 گاو هلشتاین با میانگین وزن 570 کیلوگرم، تولید 22 کیلوگرم و چربی 5/3% در اواسط دوره شیردهی، از چهار جیره با نسبتهای یونجه خشک به ذرت سیلوشده 100:0، 67:33، 33:67 و 0:100 استفاده کردند. ماده خشک مصرفی، قابلیت هضم، تجزیهپذیری مؤثر ماده خشک در شکمبه، درصد چربی شیر و درصد کل مواد جامد شیر در جیرههای 1 الی 4 به ترتیب 09/19، 94/19، 94/20 و 90/20 کیلوگرم در روز و 07/69، 75/65، 78/71 و 82/49 درصد و 8/52، 59/49، 4/50 و 51/46 درصد و 47/3، 53/3، 79/3 و 93/3 درصد و 07/12، 17/12، 48/12 و 60/12 درصد بود. جیره دارای 67 درصد سیلو، بیشترین مصرف ماده خشک، تولید شیر تصحیح شده (بر حسب 2/3 درصد) و قابلیت هضم در شکمبه را نشان داد. درصد تجزیهپذیری جیرهها در شکمبه به ترتیب در 100% یونجه و 100% سیلو بیشترین و کمترین بود. جیرههای دارای 67% ذرت سیلوشده تجزیهپذیری بیشتری را نسبت به 33% ذرت سیلوشده نشان دادند. درصد چربی شیر درتیمارهای 67% و 100% ذرت سیلوشده بیشتر از تیمارهای 100% و 67% یونجه بود. با افزایش نسبت ذرت سیلوشده به یونجه خشک، مقدار کیلوگرم چربی شیر و درصد پروتئین شیر، کیلوگرم پروتئین شیر و کل مواد جامد شیر افزایش نشان داد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of Feeding Different Ratios of Alfalfa Hay and Corn Silage with Similar NDF and Cation-Anion Balance in Lactating Dairy Cows
چکیده انگلیسی مقاله
To determine the best ratios of alfalfa hay to corn silage with similar dietary NDF, cation-anion balance, energy and protein content in the lactating dairy cows, eight mid-lactating Holstein dairy cows with average body weight of 570 kg, and milk yield of 22 kg/d with 3.5% fat, were assigned to each of four experimental diets with alfalfa hay to corn silage ratios of 100:0, 67:33, 33:67 and 0:100., in a 4 × 4 Latin square design with two replicates. Dry matter intake, digestibility, rumen degradability of DM, fat percentage and total solids in milk for diets one to four were 19.09, 19.94, 20.94, 20.90 kg/d 69.07, 65.75, 71.78, 49.82% 52.8, 49.6, 50.4, 46.7% 3.47, 3.53, 3.79, 3.93% 12.17, 12.17, 12.48, 12.60%, respectively. Diets containing 67% silage showed the highest dry matter intake, 3.2% FCM and digestibility. Degradability in rumen were highest and lowest in diets containing 100% alfalfa hay or corn silage, respectively. Increased ratios of silage to alfalfa hay corresponded to increases in milk fat and protein yield, milk protein percentage and total solids in milk.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
مسعود علیخانی | m. alikhani
غلامرضا قربانی | g r ghorbani
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-36&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات