این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 1 دی 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۳، شماره ۱، صفحات ۶۳-۷۳
عنوان فارسی
اثر منابع مختلف چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی
چکیده فارسی مقاله
به منظور مطالعه اثر چربیها بر عملکرد جوجههای گوشتی تعداد 336 قطعه جوجه یک روزه به 42 گروه 8 قطعهای تقسیم گردید. تیمارهای آزمایشی که عمدتاً بر پایه ذرت و سویا استوار بودند بر اساس انرژی و پروتئین همسان تنظیم و چربیهای زیر به آنها افزوده شد: 5 درصد پیه گاو، 5 درصد روغن خام تخم پنبه، 5 درصد خلط روغن تخم پنبه، 5/2 درصد پیه + 5/2 درصد روغن خام، 5/2 درصد پیه + 5/2 درصد خلط یا 5/2 درصد روغن خام + 5/2 درصد خلط. تیمار شاهد فاقد هر نوع چربی بود. میانگین مصرف خوراک جوجههای تغذیه شده با جیرههای حاوی چربی و مخلوط آنها در سن صفر تا 56 روزگی، اختلاف معنیداری با گروه شاهد نداشت. چربیهای مصرفی و مخلوط آنها باعث افزایش اضافه وزن و بهبود ضریب تبدیل غذایی شد ولی خلط روغن تأثیری بر عملکرد جوجهها نداشت. چربی افزوده شده به جیرههای غذایی باعث افزایش میزان چربی حفره شکمی جوجهها گردید. از نتایج به دست آمده چنین استنباط میشود که برعکس خلط روغن تخم پنبه، پیه و یا روغن خام افزوده شده به جیره غذایی موجب بهبود عملکرد جوجههای گوشتی میشود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of Different Sources of Fat on Performance of Broiler Chickens
چکیده انگلیسی مقاله
Effect of different sources of fat on performance of broiler chicks was studied. Three hundred and thirty six chicks were divided into 42 groups of 8 chicks per group. Seven isoenergetic and isonitrogenous diets, mainly based on corn and soybean meal were prepared and fed. These treatments were as follows: corn + soybean meal + (5% tallow, 5% cotton seed crude oil, 5% cotton seed soapstock, 2.5% tallow + 2.5% crude oil, 2.5% tallow + 2.5% soapstock, or 2.5% crude oil + 2.5% soapstock). One control diet without any source of fat was also included. Results showed that average feed intake of diets with different sources of fat up to 56 days old, was not differed from control group. Different sources of fat and their combinations increased weight gain and improved feed conversion. But soapstock had no effect on performance. Added fats increased abdominal fat of chickens. Therefore, if is concluded that on the contrary to soapstock, tallow and crude oil enhanced performance of broiler chickens.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
حسن نصیری مقدم | hassan nassiri moghaddam
سیدحمیدرضا رضیان | sayed hamid reza razian
فریبرز خواجه علی | fariborz khajeh ali
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-29&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات