این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
تولید محصولات زراعی و باغی
، جلد ۲، شماره ۳، صفحات ۷۳-۸۰
عنوان فارسی
بررسی تأثیر آنزیم و مواد شیمیایی دیگر بر بهبود ارزش غذایی جو در تغذیه مرغان تخمگذار
چکیده فارسی مقاله
تغذیه دانه جو به میزان بالا به مرغان تخمگذار، موجب کاهش مصرف خوراک و کوچک شدن اندازه تخم مرغها میشود. جهت رفع مشکلات تغذیهای دانه جو در مرغان تخمگذار از مواد شیمیایی مانند آنزیم تجاری مؤثر بر جو (فین فید)، آنتی بیوتیک اکسی تتراسیکلین، سولفات مس، سولفات منیزیوم و بیکربنات سدیم استفاده گردید. افزودن مواد شیمیایی همچون آنتی بیوتیک، بیکربنات سدیم، سولفات مس و سولفات منیزیوم، تأثیری بر عملکرد مرغان تخمگذار تغذیه شده با جو نداشت، جز این که سولفات مس باعث افزایش جزئی در وزن تخم مرغ گردید. افزودن آنتی بیوتیک و بیکربنات سدیم ضخامت پوسته تخم مرغ را افزایش داد. افزودن آنزیم به جیره مرغان تخمگذار تغذیه شده با جیره پایه جو، موجب بهبود عملکرد مرغان تخمگذار گردید. مرغان تخمگذار بالغ به خوبی توانستند جیرههای حاوی سطوح بالای جو به همراه آنزیم را تحمل کنند و چنین جیرهای برای مرغان تخمگذار تفاوت محسوسی با جیره شاهد ذرت نداشت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
مکمل، ارزش غذایی جو، مرغ تخمگذار
عنوان انگلیسی
The Effect of Different Supplementation on Nutritive Value of Barley in Layer Performance
چکیده انگلیسی مقاله
Feeding high levels of barley to laying hens is accompanied with dirty eggs, decreasing the feed intake and egg size. To improve the diet with barley for layers, different chemicals including a commercial enzyme effective on barley (Fin Feed), cupric sulfate pentahydrate, sodium bicarbonate, magnesium sulfate and oxytetracycline antibiotic were supplemented to experimental barley based diets. It was found that the commercial enzyme had a significant effect on layer performance. Other treatments didn't have any considerable effects on their performances. Enzyme supplementation significantly (P < 0.05) improved feed intake, production rate and daily egg mass production of laying hens. No significant difference were observed in laying performance of mature birds fed with barley-based diet or soybean corn diet.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Supplementation, Barley nutritive value, Laying hen
نویسندگان مقاله
علیرضا آذربایجانی | ali reza azarbaijani
محمود شیوازاد | mohammad shivazad
علی اکبر یوسف حکیمی | ali akbar yousef hakimi
نشانی اینترنتی
http://jcpp.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-252&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات