P)، تعداد پروبیوتیکها افزایش یافت درحالیکه افزایش غلظت آنزیم اثر معکوسی داشت و سبب کاهش (0/05>P) آن شد. نتایج بهینهسازی نشان داد که با بهکارگیری مقدار 0/43 واحد آنزیم بهازای هر گرم پروتئین، 8/24 درصد محلول پودر آبپنیر دمینراله و 0/71 درصد اینولین میتوان پنیر سفید فراپالودۀ سینبیوتیک با ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مناسب تولید نمود. در این شرایط، نمونۀ بهینه از پذیرش کلی قابلقبول (7/76) و شمارش بالای باکتریهای پروبیوتیک (6/96 لگاریتم واحد کلنی در گرم) برخوردار بود.