این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 6 دی 1404
دانش کشاورزی و تولید پایدار
، جلد ۲۴، شماره ۳، صفحات ۱۳۲-۱۴۳
عنوان فارسی
بررسی تأثیر پیش زمینه کشاورزی در تمایل به پرداخت برای محصولات غذایی سالم در شهر تبریز (کاربرد رهیافت اثرات درمانی)
چکیده فارسی مقاله
شواهد حاکی است که محصولات غذایی سالم دارای قیمتی بالاتر از محصولات متداول میباشند و یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار در اقدام به خرید و تمایل به پرداخت اضافی مصرف کنندگان برای چنین محصولاتی سطح آگاهی آنها و بالاخص آگاهی ایشان در خصوص دانش کشاورزی میباشد. از آنجا که پاسخ به این پرسش که چه عواملی قادر به افزایش خرید چنین محصولاتی هستند، موضوعی مهم در برنامهریزیها و سیاستگذاریهای تولیدی و مصرفی است، لذا هدف مطالعه حاضر محاسبه اثر آگاهی از دانش کشاورزی افراد در تمایل به پرداخت اضافی آنها برای محصولات غذایی سالم در شهر تبریز میباشد و برای این منظور از رهیافت «اثرات درمانی» استفاده شده است. رهیافت اثرات درمانی نوع خاصی از مسئله «انتخاب نمونه» است که سعی در سنجش تأثیر یک برنامه آموزشی یا دوره تحصیلی که در اصطلاح «درمان» نامیده میشود، بر روی یک متغیر وابسته ویژه مدنظر محقق دارد. دادههای این مطالعه از طریق نمونهگیری تصادفی، از بین 180 نفر از کارکنان سازمان جهاد کشاورزی تبریز به عنوان گروه تحت درمان و 243 نفر از افراد با شغل و تحصیلات غیر مرتبط با کشاورزی به عنوان گروه شاهد، در سال 1388 جمعآوری شده است. نتایج مطالعه نشان داد، پیش زمینه دانش کشاورزی در افراد اثر معنی دار و مثبتی بر احتمال تمایل به پرداخت اضافی آنها برای محصولات غذایی سالم، نسبت به انواع متداول دارد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
اثر درمانی، تمایل به پرداخت، محصولات غذایی سالم،
عنوان انگلیسی
Effect of Agricultural Background on Individual’s Willingness- to-Pay for Safer Food Product (An Application of Treatment Effect)
چکیده انگلیسی مقاله
Evidence has shown that safer food products has a premium price comparing to the conventional ones, and consumers’ higher knowledge, specifically their agricultural awareness is one of the most important factors in buying decision and willingness to pay a premium for these products. Since finding effecting factors of increasing consumers’ purchase willing for these foods is an important issue in production and consumption planning and policymaking, the aim of this study is to introduce treatment effect and apply it to calculate effect of individual’s agricultural knowledge on their Willingness to pay (WTP) for safer food products in Tabriz City. Treatment effect is a special kind of sample selection problem refers to impact of receiving specific sort of training or educational classes called treatment, on a particular outcome variable. Due to their applied nature, treatment effects have received lots of attention in the recent economic literature. Data, was gathered in 2010, through randomized sampling, from 180 employee of Agricultural Administration in Tabriz City as the treated group, and 243 individuals whom their jobs or education were not related to agriculture, as the controls. Results revealed that agricultural background has positive and significant effect on people’s willingness to pay a premium for safer food products comparing conventional ones.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Safer Food Products, Treatment Effect, Willingness to Pay
نویسندگان مقاله
اسماعیل پیش بهار |
دانشیاران گروه اقتصاد کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تبریز (Tabriz university)
محمد قهرمانزاده |
دانشیاران گروه اقتصاد کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تبریز (Tabriz university)
میم مریم حق جو | maryam حق جو
دانشجوی دکتری اقتصاد کشاورزی دانشگاه تبریز
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تبریز (Tabriz university)
نشانی اینترنتی
http://sustainagriculture.tabrizu.ac.ir/article_2735_451.html
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات