این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
زیست فناوری، جلد ۷، شماره ۱، صفحات ۱۰-۲۰

عنوان فارسی مقایسه تولید اتانل از ملاس بوسیله زایموموناس موبیلیس و ساکارومایسس سرویزیه
چکیده فارسی مقاله میزان تولید ضایعات و پسماند محصولات کشاورزی در ایران بسیار بالا است که با توجه به ترکیب آن‌ها به منابع مناسبی برای تولید اتانول تبدیل شده‌اند. ملاس یکی از فراوانترین و ارزانترین منابع کربن در دسترس و قابل استفاده برای تولید اتانول می‌باشد که با این کاربرد علاوه بر جلوگیری از ورود آن به طبیعت، محصولی به دست می آید که یک سوخت پاک و سازگار با طبیعت است. هدف اصلی این تحقیق مقایسه تولید اتانل از ملاس بوسیله زایموموناس موبیلیس و ساکارومایسس سرویزیه می باشد. در این تحقیق، باکتری زایموموناس موبیلیس از کشت عصاره ی تخمیر شده انگور بر روی محیط RM حاوی 1% نیستاتین در شرایط هوازی و دمای ℃30 جداسازی و با استفاده از روش های رنگ آمیزی، تست های بیوشیمیایی و رشد در حضور 7% اتانول و نهایتا ریبوتایپینگ شناسایی شد. جهت بررسی میزان اتانول تولیدی از محیط‌ ملاس10% استفاده گردید. نتایج: میزان اتانول تولیدی در زمان‌های 24 ،48، 96، 120، 144 ساعت در محیط ملاس10%، برای Zymomonas mobili subsp. mobilis IRMH52 ، Zymomonas mobilis subsp. mobilis ATCC 10988 و ساکارومایسیس سرویزیه به ترتیب برابر 45/1، 4/3، 05/5 درصد بود. در این تحقیق سویه جدیدی از زایمومومناس موبیلیس جدا گردید و مقایسه تولید اتانل با شرایط یکسان نشان داد که این سویه نسبت به ساکارومایسس سرویزیه اتانل کمتری تولید می کند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Comparision of ethanol production by Saccharomyces cerevisiae and Zaymomonas Mobilis
چکیده انگلیسی مقاله Abstract The amount of waste and agricultural wastes in Iran is very high due to the combination of resources that they have become suitable for ethanol production. Molasses is one of the most abundant and inexpensive carbon sources available and usable for ethanol production. With this application to prevent it from getting into the environment and the product is obtained as a clean and environmental fuel. The main objective of this study was to compare the production of ethanol from molasses by Saccharomyces cerevisiae and Zaymomonas Mobilis. In this study, the fermented juices of grapes are cultivated on the RM culture containing 1% Nystatin at Aerobic conditions and temperature is 30℃. Then the Zymomonas Mobilis was isolated and identified by using staining techniques, biochemical tests, growth in the presence of 7% ethanol and ribotyping. To determine the amount of ethanol production, 10% molasses medium was used. The amount of ethanol at 24, 48, 96, 120, 144 hours in 10% molasses were 1.45, 3.4 and 5.05% for Zymomonas mobili subsp. mobilis IRMH52, Zymomonas mobilis subsp. mobilis ATCC 10988 and Saccharomyces cerevisiae, respectively. In this study, a new strain of Zymomonas mobilis were isolated and compared the production of ethanol with the same conditions showed that this strain of Saccharomyces cerevisiae to produce less ethanol.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله مجید مقبلی |
عضو هیئت علمی

مریم حسنی |
کارشناس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی دامغان (Islamic azad university of damghan)


نشانی اینترنتی http://biot.modares.ac.ir/article_14159_a214511fb3c00f4c9510d43d72d6de71.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/899/article-899-187048.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات