این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 6 دی 1404
زیست فناوری
، جلد ۶، شماره ۲، صفحات ۶۰-۷۰
عنوان فارسی
تولید پروتئین نوترکیب β-NGF در باکتری اشریشیاکلی با استفاده از شیره خرما
چکیده فارسی مقاله
تولید پروتئین های نوترکیب بطورمثال β-NGF با استفاده از میزبان های پروکاریوتی موضوع بسیاری ازمطالعات چنددهه اخیر می باشد. با وجود اینکه محیط های کشت باکتریایی نسبت به محیط کشتهای مخصوص سلول های یوکاریوتی ارزان تر و مقرون به صرفه تر می باشند اما وقتی همین محیط ها در مقیاس های صنعتی استفاده می شوند هزینه گزافی را به شرکت های زیست فناور تحمیل می نمایند. لذا یافتن محیط کشتی ارزان قیمت و دردسترس که باکتری های نوترکیب در آن قادر به رشد و تولید پروتئین های نوترکیب باشند از اهم بسیاری تحقیقات می باشد. درمطالعه حاضر برای اولین بار از مخلوط شیره خرما و عصاره مخمربه عنوان محیط کشتی ارزان قیمت استفاده شد. در بررسی RSM (response surface methodology) از غلظت های مختلف شیره خرما و عصاره مخمر به عنوان منابع کربن و نیتروژن مورد نیاز برای رشد باکتری ها استفاده شد و نشان داده شد که بالاترین میزان رشد در غلظت g/lit 20 و 5 کربن و نیتروژن می باشد. همچنین نشان داده شد که باکتری ها در این محیط علاوه بر رشد، قادر به تولید پروتئین نوترکیب (بطور مثال β-NGF) نیز می باشند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
شیره خرما، عصاره مخمر، پروتئین نوترکیب، بهینه سازی،
عنوان انگلیسی
Recombinant β-NGF production in E.coli using date syrup
چکیده انگلیسی مقاله
Production of recombinant proteins such as β-NGF using prokaryotic hosts is the topic of many recent researches. However, bacterial cell culture media are cheaper than eukaryotic cell culture media, but in industrial production scale they are not cost effective at all for biotech companies. Therefore, survey to find inexpensive cell culture medium that bacterial cells not only can grow in it but also produce recombinant proteins is very important. In this study, for the first time date syrup and yeast extract mixture was used as an inexpensive medium. In RSM (response surface methodology) studies different concentrations of date syrup and yeast extract were used as carbon and nitrogen sources respectively. The results indicate that the 20 g/lit of carbon and 5 g/lit of nitrogen are optimum for bacterial growth. Also the data show that recombinant bacteria not only can grow but also can produce recombinant proteins such as β-NGF using this synthetic medium.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
date syrup, yeast extract, Recombinant protein, optimization
نویسندگان مقاله
فرشید جابری انصاری | jaberi ansari
دانشجوی دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
زهرا حاجی حسن |
هیات علمی دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
حسن جلیلی |
هیات علمی دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
نشانی اینترنتی
http://biot.modares.ac.ir/article_13757_dc8d651b41a9f8b62f5ae42b00c6b74d.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/899/article-899-187062.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات