این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
شیمی و مهندسی شیمی ایران، جلد ۳۲، شماره ۲، صفحات ۹۳-۱۰۱

عنوان فارسی بهینه سازی شرایط کشت باکتری اشرشیا کولی برای اصلاح تولید قطعه C-D نوترکیب باکتریورودوپسین
چکیده فارسی مقاله در بررسی حاضر، بخش CDاز پروتئین باکتریورودوپسین (BR) در اشرشیاکولی نوترکیب بیان شد. ژن موتانت BRبا در نظر گرفتن کدون مورد استفاده در اشرشیاکولی ساخته شد. ژن ساخته شده در پلاسمید بیانی pET21a+ در محل ‌های برش Nde I وHind III کلون شده و تحت کنترل پیش‌بر T7 با موفقیت بیان شد. پروتئین بیان شده با SDS PAGE تجزیه شد. اثر دما (A)، زمان القا (B)و زمان فرایند پس از القا (C) روی بازده ی میزان بیان پروتئین ( میزان فراورده بر واحد جرم خشک سلول) با استفاده از تجزیه ‌های جدول Yates غربال گری شد. سه عامل A ، B و C مهم بودند و با روش تاگوچی بهینه شدند. شرایط بهینه عبارتند از: دما oC 37، زمان القا در 7/0OD600= و زمان فرایند پس از القا 4 ساعت. همچنین، تولید پیش‌ بینی شده پروتئین در شرایط بهینه، 54 /21% از کل پروتئین سلولی بود. با استفاده از شرایط بهینه به دست آمده، تأثیر افزودن اسیدهای آمینه روی میزان بیان بخش CD و ترکیب باکتریورودوپسین و رشد باکتری در اشرشیاکولی با استفاده از محیط کشت M9 مورد بررسی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل جدول Yatesنشان داد که اسیدهای آمینه آلانین، ترئونین و لیوسین دارای اثر بیشتری روی بیان پروتئین بودند و برای افزودن به محیط کشت در فرمانتور در دو سطح گوناگون انتخاب شدند. نتیجه‌ ها نشان دادند که افزودن اسیدهای آمینه باعث افزایش بازده ی تولید پروتئین مورد نظر می‌ شود، اما تأثیر ناچیزی روی رشد باکتری دارد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Optimization of Cultural Condition to Improve Recombinant C-D Fragment of Bacteriorhodopsin Production in E.coli
چکیده انگلیسی مقاله At present study, a C-D fragment of bacteriorhodopsin (BR) in recombinant E. coli was expressed. BR mutant gene was synthesized by consideration of E. coli codon usage. The synthesized gene was cloned in pET21a+ expression plasmid at Nde I and Hind III restriction sites and expressed under T7 promoter successfully. The expressed protein was analyzed by SDS-PAGE. The effect of temperature (A), induction time (B) and the process time after induction (C), on the protein expression yield (the amount of product per unit dry cell mass) were screened using Yates table analysis. Three factors of A, B and C were significant and optimized by Taguchi method. The optimized condition was as: temperature 37 0C, induction time at OD600= 0.7 and the process time after induction 4 h. Also, the predicted protein production at optimized condition was 21.54% of total protein. Using the gained optimum condition, the effect of amino acid addition on expression level of recombinant C-D fragment of BR and bacterial growth in E.coli, using M9 culture medium was also investigated. Yates table analysis showed that Threonine, Leucine and Alanine are more effective and so were selected for addition to the culture medium in the fermentor, at two different levels. The results showed that amino acid addition caused increasing in the desired protein productivity, but had little effect on the bacterial growth.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله سیروان خوانچه زر خوانچه زر | sirvan khancheh زر
تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده مهندسی شیمی، گروه بیوتکنولوژی، صندوق پستی 114 ـ 14115
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)

سمیره هاشمی نجف آبادی | hashemi najafabadi
تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده مهندسی شیمی، گروه بیوتکنولوژی، صندوق پستی 114 ـ 14115
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)

جعفر محمدیان موسی آبادی | mohammadian mousa abadi
تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده مهندسی شیمی، گروه بیوتکنولوژی، صندوق پستی 114 ـ 14115
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)

رسول خلیل زاده |
تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده مهندسی شیمی، گروه بیوتکنولوژی، صندوق پستی 114 ـ 14115
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)

سمانه اسفندیار |
تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده مهندسی شیمی، گروه بیوتکنولوژی، صندوق پستی 114 ـ 14115
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)


نشانی اینترنتی http://www.nsmsi.ir/article_6752_223f810b1866ba4169b465cb8ca42f0f.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/931/article-931-190355.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات