این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
شیمی کاربردی، جلد ۶، شماره ۱۹، صفحات ۱۳-۲۴

عنوان فارسی مقایسه و بررسی روشهای تصفیه نمک
چکیده فارسی مقاله وجود ناخالصی ها در نمک یکی از مواردی است که باعث ایجاد مشکلات جدی در تولید نمک طعام می گردد. لذا فرایند های شیمیایی زیادی را می بایست جهت تصفیه آن انجام داد و در نتیجه قیمت تمام شده نمک تولیدی افزایش می یابد. از جمله روشهایی که امروزه جهت خالص سازی نمک طعام مورد استفاده قرار می گیرد روش تبلور مجدد و روش سالکس می باشد. روش سالکس یک روش ارزان و موثر بوده و نمک با درجه خلوص بالایی نیز تولید می نماید. در این مقاله مزایا و معایب روش تبلور مجدد و نیز روش سالکس بیان گردیده و این دو روش با یکدیگر مقایسه شده است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله تبلور مجدد، روش سالکس، نمک

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله سید حسن زوار موسوی | seyed hassan zavvar mousavi
گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه سمنان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه سمنان (Semnan university)

بهرام محمدی |
گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه سمنان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه سمنان (Semnan university)

حمید رضا مولایی | hamid reza
حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه، دانشگاه سمنان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه سمنان (Semnan university)


نشانی اینترنتی http://chemistry.journals.semnan.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-63&slc_lang=en&sid=fa
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/932/article-932-190674.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات