این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 26 آذر 1404
تحقیقات مرتع و بیابان ایران
، جلد ۹، شماره ۳، صفحات ۸۸۱-۸۹۰
عنوان فارسی
مقایسه ارزش غذایی و ضرایب هضمی جو روییده شده در گرمخانه و دانه جو برای گوسفند در مراتع
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
دانه جو، جو سبز شده در گرمخانه، ضریب هضمی،
عنوان انگلیسی
Comparison of nutritional value and digestibility coefficients of barley grown in greenhouse and barley grain for sheep in pastures
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمدعلی کردی یزدی |
کارشناس پژوهشی، مرکز تحقیقات منابع طبیعی و علوم دامی استان یزد، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، یزد، ایران
محمدعلی امامی میبدی |
عضو هیات علمی، مرکز تحقیقات منابع طبیعی و علوم دامی استان یزد، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، یزد، ایران
نشانی اینترنتی
http://ijrdr.areeo.ac.ir/article_119855_112fdbc592763adee5c33c60a00ba6f6.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/708/article-708-1916450.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات