این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 3 دی 1404
علوم دامی
، جلد ۲۸، شماره ۱۰۷، صفحات ۱۲۷-۱۳۶
عنوان فارسی
اثر جیره های حاوی سطوح مختلف سبوس گندم همراه و بدون آنزیم بر عملکرد تولید در مرغ های تخم گذار
چکیده فارسی مقاله
این آزمایش بر روی 192 قطعه مرغ تخمگذار های لاین سفید، در سن 38 هفتگی در قالب طرح کاملاً تصادفی با آزمایش فاکتوریل 2×4 با 8 تیمار و 3 تکرار، هر تکرار با 8 مرغ و طی مدت 84 روز انجام گرفت. جیرههای غذایی دارای سطوح صفر، 10 ، 15 و 20 درصد سبوس گندم فاقد آنزیم (صفر درصد) و با آنزیم (05/0 درصد) بودند. آنزیم مورد استفاده، آنزیم چند منظوره روابیواکسل حاوی زایلاناز 2200 واحد بر گرم، بتاگلوکاناز 200 واحد بر گرم، سلولاز 100 واحد بر گرم و پکتیناز 100 واحد بر گرم بود. نتایج نشان دادند، جیره حاوی 10 درصد سبوس گندم بیشترین درصد تولید تخممرغ و جیره حاوی 20 درصد سبوس گندم کمترین درصد تولید را به خود اختصاص دادند (05/0P<). همچنین بالارفتن سطح سبوس گندم به 20 درصد سبب کاهش مصرف خوراک روزانه گردید (05/0P<). میانگین وزن تخممرغها، وزن توده تخممرغ و ضریب تبدیل خوراک، تحت تأثیر سطوح سبوس گندم و آنزیم قرار نگرفتند. افزون بر آن، صفات کیفی تخممرغ از جمله شاخصهای مربوط به شکل تخممرغ، کیفیت سفیده (واحد هاو)، رنگ زرده، درصد وزن زرده، سفیده و ضخامت پوسته نیز تحت تأثیر سطح سبوس گندم و آنزیم قرار نگرفتند. بر اساس نتایج این آزمایش، سطح مناسب مصرف سبوس گندم در جیره مرغ تخم گذار، 10 درصد بود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
سبوس گندم، آنزیم، مرغ تخم گذار، عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ،
عنوان انگلیسی
Effect of diets contained different levels of wheat bran with or without enzyme on the performance of laying hens
چکیده انگلیسی مقاله
In a completely randomized design with factorial arrangement (2×4), 192 White-Hyline laying hens at the age of 38 weeks were used. Treatments were four basal diets including 0, 10, 15 and 20 percent of wheat bran each with (0.05 percent) or without multi-purpose enzyme that were tested for a period of 84 days experiment. The enzyme consisted of Rovabioexel containing xylanase 2200 unit/g, beta gluconase 200 unit/g, cellulase 100 unit/g and pectinase 100 unit/g. The results indicated that diets contained 10 and 20 percent wheat bran had the highest and lowest egg production percentage (P< 0.05) respectively. Increasing the level of wheat bran up to 20 percent led to a decrease in daily feed consumption (P< 0.05). Egg weight, egg mass and feed conversion ratio were not significantly affected by the levels of wheat bran and enzyme. Furthermore, egg quality traits such as egg shape index, albumen quality (Hugh unit), yolk color index, percentages of yolk and albumen, as well as egg shell thickness were not significantly affected by the levels of wheat bran and enzyme. Based upon the results of this experiment, 10 percent of wheat bran is an appropriate level which could be used in the diet of laying hens
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محسن افتاده |
دانش آموخته کارشناسی ارشد تغذیه دام
مسلم باشتنی |
دانشیار، گروه علوم دامی دانشگاه بیرجند
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه بیرجند (Birjand university)
نظر افضلی |
استاد، گروه علوم دامی دانشگاه بیرجند
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه بیرجند (Birjand university)
همایون فرهنگ فر |
استاد، گروه علوم دامی دانشگاه بیرجند
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه بیرجند (Birjand university)
محمد رضا اصغری | mohammad reza
مربی، گروه علوم دامی دانشگاه بیرجند
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه بیرجند (Birjand university)
نشانی اینترنتی
http://asj.areo.ir/article_102344_445c8e61ecddeb9758ec9d474f80afa2.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/953/article-953-194499.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات