این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم دامی، جلد ۲۸، شماره ۱۰۷، صفحات ۱۶۱-۱۶۸

عنوان فارسی تأثیر پودر سیر بر فراسنجه های عملکردی، متابولیت های خونی و تخم بلدرچین ژاپنی
چکیده فارسی مقاله به منظور بررسی تأثیر پودر سیر بر فراسنجه­های عملکردی، خونی و تخم در بلدرچین ژاپنی تخمگذار، آزمایشی روی بلدرچین تخمگذار 8 هفته با 3 تیمار، 4 تکرار و 20 بلدرچین در هر تکرار به مدت 9 هفته انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل: تیمار شاهد (جیره پایه و بدون پودر سیر)، تیمار 2 (5/2 درصد پودر سیر) و تیمار 3 (5 درصد پودر سیر) بودند. وزن بدن در ابتدا و انتهای دوره، مصرف خوراک، درصد تولید و ویژگی­های تخم تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفتند (05/0p). 1HDL خون نیز در تیمار 3 به طور معنی­داری بالاتر از سایر تیمارها بود (05/0>p). نتایج این تحقیق نشان داد که افزودن 5% پودر سیر به جیره بلدرچین­های ژاپنی باعث بهبود فراسنجه­های خونی و کاهش کلسترول زرده بدون تأثیر منفی بر عملکرد و ویژگی­های تخم شد
کلیدواژه‌های فارسی مقاله پودر سیر، عملکرد، فراسنجه های خونی، بلدرچین ژاپنی،

عنوان انگلیسی The effect of garlic powder (Allium sativum) on performance, blood parameters and egg quality of Japanese quail
چکیده انگلیسی مقاله This experiment was conducted to evaluate the effect of dietary garlic powder on performance, blood and egg parameters of Japanese quail, in 8-week old with 3 treatments (diets) and 4 replicates with 20 quail per each replicate for 9 weeks. Treatments including: control (basal diet without garlic powder), treatment 2 (2.5 percent of garlic powder) and treatment 3 (5 percent of garlic powder). Initial and final body weight, feed intake, egg production, eggshell thickness and egg weight were not affected by treatments (p>0.05). Yolk cholesterol, blood triglycerides and Uric acid were affected significantly and was significantly lower in treatment 3 than control diet (p< 0.05). HDL in treatment of 3 was significantly higher than the other treatments (p>0.05). The results of this study demonstrated that adding 5% garlic powder to the laying quail diets resulted in improve blood parameters and cholesterol-reducing effect in egg yolk without adverse effects on performance and egg traits.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله garlic powder, Performance, Blood parameters, Japanese quail

نویسندگان مقاله جلال سالاری |
دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه بوعلی سینا
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه بوعلی سینا (Bu ali sina university)

فاطمه صاحبی اعلای | sahebi aala
دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه بوعلی سینا
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه بوعلی سینا (Bu ali sina university)

مجید کلانتر |
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی قم
سازمان اصلی تایید شده: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی قم

مریم صاحبی اعلا | sahebi ala
دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه رازی کرمانشاه
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه رازی (Razi university)


نشانی اینترنتی http://asj.areo.ir/article_102412_2c3ccb56d8a6e5ef0fdd2dab4df4f998.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/953/article-953-194502.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات