این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم دامی، جلد ۲۸، شماره ۱۰۶، صفحات ۲۳۱-۲۴۲

عنوان فارسی اثر سطوح مختلف پودر ژل آلوئه ورا بر عملکرد، میکروفلور روده و اندام های گوارشی جوجه بلدرچین‌‌های ژاپنی (Coturnix japonica)
چکیده فارسی مقاله این آزمایش، با تعداد 700 جوجه بلدرچین ژاپنی به منظور بررسی اثر مکمل‌‌سازی سطوح مختلف پودر ژل آلوئه­ورا (صفر، 1/0، 2/0 و 3/0 درصد از جیره) بر عملکرد، وزن اندام­های گوارشی و میکروفلور روده جوجه‌‌های گوشتی در قالب یک طرح کاملا" تصادفی با 4 تیمار، 5 تکرار و 35 پرنده (به­صورت مخلوط نر و ماده) در هر تکرار به مدت 6 هفته (1 الی 42 روزگی) انجام شد. خوراک مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک جوجه بلدرچین به صورت دوره‌‌ای (آغازین: 1 تا 21 روزگی، رشد: 22 تا 42 روزگی و کل دوره پرورش: 1 تا 42 روزگی) مورد بررسی قرار گرفت. میکروفلور روده‌‌ای با استفاده از کشت محتویات ایلیوم در محیط­های ائوزین متیلن بلو، MRS Agar و نوترینت آگار در پایان دوره پرورش بررسی شد. خوراک مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک جوجه بلدرچین‌‌ها در دوره­های مختلف تحت تأثیر سطوح مصرفی پودر ژل آلوئه­ورا قرار نگرفتند (05/0
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effect of different levels of Aloe vera gel powder on performance, intestinal microflora and gastrointestinal organs in Japanese quails (Coturnix japonica)
چکیده انگلیسی مقاله This study was conducted in order to evaluate the effects of dietary Aloe vera gel powder on performance, gastrointestinal organs and intestinal microflora in Japanese quails. Seven hundred one day old Japanese quails were allocated in a completely randomized design with 4 treatments replicated 5 times each with 35 birds per replicate for 6 weeks. The experimental treatments were: 1) control group (basal diet, diet without aloe vera gel powder), 2) basal diet + 0.1 percent of aloe vera gel powder. 3) basal diet + 0.2 percent of aloe vera gel powder, and 4) basal diet + 0.3 percent of aloe vera gel powder. The bacteria populations of the intestinal tract were investigated using eosin methylene blue, MRS agar and agar nutrient media. The results did not show any significant differences between dietary treatments for feed intake, feed conversion ratio and weight gain (P>0.05). There were also no significant differences between the dietary treatments for the relative weight of thigh, gizzard and liver (P>0.05). For duodenal weight, there were significant differences between control group and treatments supplemented with 0.2 and 0.3 % of Aloe vera gel powder (P< 0.05). However, threre were not significant differences between the dietary treatments for the relative weights of jejunum and ileum (P>0.05). In spite of non-effective impact of Aloe vera gel powder on the performance of the quails, the results indicated a beneficial effect for Aloe vera gel powder on gut microflora by decreasing and increasing the counts of E-Coli and lactobacillus, respectively. Therefore, adding Aloe vera gel powder to the diets of Japanese quails could be recommended in order to controlling the gut microflora communities and enhancing the health status.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله انوشیروان جعفرزاده |
دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم دامی دانشگاه گیلان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه گیلان (Guilan university)

حسن درمانی کوهی | darmani kuhi
استادیار گروه علوم دامی دانشگاه گیلان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه گیلان (Guilan university)

نوید قوی حسین زاده | ghavi hosseinzadeh
استادیار گروه علوم دامی دانشگاه گیلان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه گیلان (Guilan university)

محمد روستایی علی مهر | roostaeiali mehr
دانشیار گروه علوم دامی دانشگاه گیلان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه گیلان (Guilan university)


نشانی اینترنتی http://asj.areo.ir/article_101363_2ce4cf489d8fe02f2f9acc4f24b40617.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/953/article-953-194532.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات