این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 2 دی 1404
علوم دامی
، جلد ۲۷، شماره ۱۰۵، صفحات ۴۳-۵۲
عنوان فارسی
نیاز لیزین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده بوقلمون های نر گوشتی تا سن ۴۹ روزگی
چکیده فارسی مقاله
آزمایشی به منظور تعیین مناسبترین سطح لیزین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده جیره تا سن 49 روزگی در بوقلمونهای نر گوشتی سویه BUT- 6 انجام شد. آزمایش اول و دوم به ترتیب از سن 28-8 و 49-28روزگی هر کدام با استفاده از 160 قطعه بوقلمون در قالب طرح کاملاً تصادفی با 8 تیمار (8 سطح اسیدآمینه لیزین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده) در 4 تکرار و 5 قطعه پرنده در هر تکرار انجام گرفت. سطح اسیدآمینه لیزین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده جیره پایه آزمایش اول و دوم به ترتیب در 33/1 و 15/1 درصد تنظیم شد. برای تهیه جیرههای آزمایشی، سطوح مختلف لیزین (075/0، 15/0، 225/0 ، 3/0، 375/0 ، 45/0 ، 525/0 درصد) به جیره پایه افزوده شد. در آزمایش اول با برازش مدلهای خط شکسته، منحنی درجه دو و خط شکسته درجه دو میزان نیاز لیزین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده به ترتیب برای افزایش وزن بدن 04/0± 56/1، 67/1 و 1/0±65/1 و برای ضریب تبدیل غذایی05/0 ±58/1، 75/1و 1/0±74/1 درصد، برآورد شد. در آزمایش دوم با برازش مدلهای خط شکسته، منحنی درجه دو و خط شکسته درجه دو میزان نیاز لیزین قابل هضم ایلئومی استاندارد به ترتیب برای افزایش وزن بدن 11/0 ± 47/1، 57/1 و 05/0 ±49/1 و برای ضریب تبدیل غذایی 17/0± 57/1 ، 61/1 و 08/0 ±59/1 درصد برآورد شد. در مجموع با توجه به نتایج تحقیق حاضر، نیاز لیزین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده بوقلمونهای نر گوشتی در دوره آغازین برای افزایش وزن بدن و ضریب تبدیل به ترتیب در دامنه 56/1 تا 67/1 و 58/1 تا 75/1درصد و در دوره رشد برای افزایش وزن بدن در دامنه 47/1 تا 57/1 و برای ضریب تبدیل در دامنه 57/1 تا 61/1 درصد توصیه میشود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Standardized Ileal Digestible Lysine requirement of male turkey poults to 49 day of olds
چکیده انگلیسی مقاله
The aim of the present study was to determine the appropriate standardized ileal digestible lysine requirement to 49 day of olds in male BUT,6 turkey poults. Experiment 1 and 2 were used from 8-28 and 28-49 d-old respectively. One hundred sixty male BUT,6 turkeys in each experiment were used in a completely randomized design with eight treatments (8 levels of standardized ileal digestible lysine in 4 replicates of 5 birds in each. Standardized ileal digestible lysine level of basal diets in experiment1 and 2 were 1.33 and 1.15% respectively. Different levels of lysine (0.075, 0.15, 0.225, 0.3, 0.375, 0.45, 0.525%) were added to basal diets. In Experiment 1, By using of Broken Line- Linear Ascending, Quadratic Polynomial and Broken Line- Quadratic Ascending standardized ileal digestible lysine requirements for weight gain were 1.56±0.05, 1.67 and 1.65±0.1 and for FCR were 1.58±0.05, 1.75 and 1.74±0.1% respectively. In Experiment 2, By using of Broken Line - Linear Ascending, Quadratic Polynomial and Broken Line- Quadratic Ascending standardized ileal digestible lysine requirements for weight gain were 1.47±0.11, 1.57 and 1.49±0.05 and for FCR were 1.57±0.17, 1.61 and 1.59±0.08% respectively. In conclusion, standardized ileal digestible lysine requirements in starter for body weight gain and FCR ranged between 1.56 to 1.67 and 1.58 to 1.75 % respectively. In Experiment2, standardized ileal digestible lysine requirements for body weight gain ranged between 1.47 to 1.57 and for FCR between 1.57 to 1.61%.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
افشین حیدری نیا |
دانشجوی دکتری تغذیه طیور دانشگاه زنجان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه زنجان (Zanjan university)
محمد حسین شهیر | hossein shahir
عضو هیات علمی دانشگاه زنجان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه زنجان (Zanjan university)
حمیدرضا طاهری |
عضو هیات علمی دانشگاه زنجان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه زنجان (Zanjan university)
سیدعبداله حسینی | s a
عضو هیات علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
نشانی اینترنتی
http://asj.areo.ir/article_100670_f5ce95034ad04bffeb022e60dc568dbf.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/953/article-953-194540.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات