این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم دامی، جلد ۲۷، شماره ۱۰۴، صفحات ۲۳۳-۲۴۲

عنوان فارسی اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف برگ گردو و ویتامین E بر وضعیت آنتی‌اکسیدانی خون، عملکرد و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار
چکیده فارسی مقاله هدف این آزمایش بررسی اثر سطوح مختلف پودر برگ گردو و ویتامین E بر وضعیت آنتی‌اکسیدانی خون، عملکرد تولیدی و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار بود. تعداد 216 قطعه مرغ تخم‌گذار لگهورن سویه های-لاین W36 (با سن 70 هفته) انتخاب و در قالب طرح کاملاً تصادفی به 6 تیمار، 3 تکرار و 12 قطعه مرغ در هر تکرار تقسیم بندی شدند. تیمارها شامل تیمار شاهد، تیمارهای حاوی 100 و یا 200 میلی‌گرم در کیلوگرم ویتامین E و تیمارهای حاوی 1، 2 و 3 درصد پودر برگ گردو بودند. نتایج نشان داد که استفاده از سطوح مختلف ویتامین E و برگ گردو دارای اثرات معنی‌داری بر ظرفیت آنتی‌اکسیدانی پلاسمای خون می‌باشد (05/0>P)، به‌طوری که تیمار حاوی 2 درصد برگ گردو بیشترین و تیمار شاهد کمترین ظرفیت آنتی‌اکسیدانی پلاسما را داشتند. غلظت مالون دی‌آلدئید سرم خون (به عنوان شاخص اکسیداسیون چربی‌ها) تحت تأثیر تیمارها قرار نگرفت (05/0P)، اما سایر خصوصیات کیفی مورد بررسی تحت تأثیر تیمارها قرار نگرفتند (05/0
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی The effect of different levels of walnut leaves (Juglans regia L.) powder and Vitamin E dietary supplementation on the antioxidant activity of blood, performance and egg traits in commercial laying hens
چکیده انگلیسی مقاله The aim of this study was to determine the effect of different dietary levels of walnut leaves powder and vitamin E supplementation on blood antioxidant status, production performance and egg quality characteristics in commercial laying hens. A total number of 216 leghorn Hy-line W-36 (70 week old) strain laying hens used the completely randomized design were divided into 6 groups with 3 replicates and 12 hens per each replicate. Treatments included 100 or 200 mg/kg Vitamin E and 1, 2 or 3 percent of walnut leaves powder and control treatment. The results showed that the using of different levels of vitamin E and Walnut leaves has significant effects on plasma antioxidant capacity (P< 0.05), so that the 2 percent of the Walnut leaves treatment have most and control treatment have lowest. The concentration of Malondialdehyde in blood (as index of oxidation of lipids) were not affected by treatments (P>0.05). Also experimental groups were not affected on the percentage of egg production, egg weight, egg mass and feed conversion rate (P>0.05), but feed intake in the 200 mg/kg vitamin E treatment and 2 and 3 percent Walnut leaves treatments decrease (P< 0.05). The egg yolk color were significant increase by walnut leaves (P< 0.05), but the other quality characteristics were not affected by the treatments (P>0.05). We concluded that walnut leaves could be a new feed additive as antioxidant in poultry nutrition
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله وحید عباسی راد |
دانش آموخته کارشناسی ارشد فیزیولوژی دام

خلیل میرزاده |
استادیار دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان (Ramin agriculture and natural resources university)

مرتضی ممویی |
دانشیار دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان (Ramin agriculture and natural resources university)

صالح طباطبایی وکیلی |
استادیار دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان (Ramin agriculture and natural resources university)

مهدی زارعی |
دانشیار دانشگاه شهید چمران اهواز
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه شهید چمران (Shahid chamran university)


نشانی اینترنتی http://asj.areo.ir/article_100219_234330cd99f0da6135039793897aae54.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/953/article-953-194579.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات